Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Dăncilă: „Ţări vecine și prietene: Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia şi Slovenia”

Viorica Dancila - NATO - gov.ro

(Foto gov.ro)

Premierul Viorica Dăncilă a citit duminică, la Ministerul Apărării Naţionale, un discurs despre NATO în care a amintit „țările vecine și prietene Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia şi Slovenia”. 

Dăncilă a vorbit și despre „aderarea la Alianţa Nord-Atlantică, în aprilie 2004”. De fapt, România a aderat la NATO în data de 29 martie 2004.

„Sunt onorată să mă aflu alături de dumneavoastră la marcarea a 15 ani de la cel mai de anvergură act al României în istoria acțiunilor sale nu doar de apărare, ci și de contribuție la menținerea păcii și securității în lume: aderarea la Alianța Nord-Atlantică, în aprilie 2004, alături de țările vecine și prietene Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia şi Slovenia”, a citit Viorica Dăncilă.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mai asta cu vita, esti bou. Tari vecine-Bulgaria si tari prietene celelelalte estonia, letonia, lituania, slovernia si slovacia, Ce nu ti-e clar, nu stii limba chineza, jaoneza, ca romana vad ca esti corijent..
  • Like 0
 • Preiau raspunsul unui domn de pe Facebook : unele sunt vecine, altele sunt prietene. :))
  • Like 1
 • Consilierul care i-a scris discursul e plătit de Soros să o facă de râs.
  • Like 1
 • Dorin check icon
  Să o mamănce tata de Vită Coafată.Ce se bucură ceaușeasca de urmașa ei.
  • Like 4
 • Vasile check icon
  A uitat să menționeze Letiția.
  • Like 4


Îți recomandăm

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult

Mara Popescu

Mara Popescu este singura studentă româncă la medicină la King’s College din Londra, o pestigioasă instituție de învățământ. Este frumoasă, are 18 ani, e matură și echilibrată, este logică și structurată, ca și cum vârsta ei ar fi scrisă doar pe hârtie.

Citește mai mult