Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

O nouă gafă a premierului Dăncilă: A spus la Bruxelles că jandarmii au fost agresați de protestanți

Viorica Dăncilă la Bacau

O nouă gafă a premierului Viorica Dăncilă. În timpul discuțiilor cu europarlamentarii din grupul Socialiștilor și Democraților, Dăncilă a spus „protestanți” în loc de „protestatari”. 

„Cei care au agresat jandarmii, nu ştiu dacă în vreo ţară europeană o femeie jandarm poate fi bătută cu atâta bestialitate de către protestanţi”, a afirmat Viorica Dăncilă.

„Tocmai am aflat de la Viorica Dăncilă, în plenul Grupului S&D, că jandarmerița a fost «bătută cu bestialitate de protestanți» . Sper că traducătorii au înțeles că este vorba de protestatari. Să nu intrăm intr-un conflict religios”, a scris europarlamentarul Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • mentopic check icon
  Pai, draga Loredana, nenea Ciolos a facut exact aceeasi greseala inainte cu 2 luni, atunci nu ai observat ? Dubla masura, eh ?
  • Like 0
 • Dan Dan Dan Dan check icon
  Daca Doamna era cu Vacanta Mare in `90, va dati seama ce aveam ? Guvernul Vacanta Mare ! https://www.youtube.com/watch?v=P9-c0RaCAic
  • Like 1
 • Al Lui Al Lui check icon
  Atat, poate d-na Dancila, nu-i de vina doar ea pentru gafele care le face ! Biata de ea, n-a fost pusa in fruntea guvernului pentru ca o banuia cineva de competente ascunse intr-un domeniu sau altul, ci tocmai pentru ceea ce este ea cu adevarat : mana care semneaza aproape orice, fara sa se gandeasca la consecinte si vocea ce comunica fara sa inteleaga ce spune. Este atat de "nevinovata." incat, pana si gafele diplomatice ii sunt trecute cu vederea, deoarece, practic, ea nu conteaza pentru interlocutori.
  • Like 4


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult