Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

O nouă gafă a premierului Dăncilă: A spus la Bruxelles că jandarmii au fost agresați de protestanți

Viorica Dăncilă la Bacau

O nouă gafă a premierului Viorica Dăncilă. În timpul discuțiilor cu europarlamentarii din grupul Socialiștilor și Democraților, Dăncilă a spus „protestanți” în loc de „protestatari”. 

„Cei care au agresat jandarmii, nu ştiu dacă în vreo ţară europeană o femeie jandarm poate fi bătută cu atâta bestialitate de către protestanţi”, a afirmat Viorica Dăncilă.

„Tocmai am aflat de la Viorica Dăncilă, în plenul Grupului S&D, că jandarmerița a fost «bătută cu bestialitate de protestanți» . Sper că traducătorii au înțeles că este vorba de protestatari. Să nu intrăm intr-un conflict religios”, a scris europarlamentarul Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • mentopic check icon
  Pai, draga Loredana, nenea Ciolos a facut exact aceeasi greseala inainte cu 2 luni, atunci nu ai observat ? Dubla masura, eh ?
  • Like 0
 • Dan Dan Dan Dan check icon
  Daca Doamna era cu Vacanta Mare in `90, va dati seama ce aveam ? Guvernul Vacanta Mare ! https://www.youtube.com/watch?v=P9-c0RaCAic
  • Like 1
 • Al Lui Al Lui check icon
  Atat, poate d-na Dancila, nu-i de vina doar ea pentru gafele care le face ! Biata de ea, n-a fost pusa in fruntea guvernului pentru ca o banuia cineva de competente ascunse intr-un domeniu sau altul, ci tocmai pentru ceea ce este ea cu adevarat : mana care semneaza aproape orice, fara sa se gandeasca la consecinte si vocea ce comunica fara sa inteleaga ce spune. Este atat de "nevinovata." incat, pana si gafele diplomatice ii sunt trecute cu vederea, deoarece, practic, ea nu conteaza pentru interlocutori.
  • Like 4


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult