Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Donald Trump a autorizat începerea procedurilor de tranziție către administrația Biden, fără a-și recunoaște însă înfrângerea

Donald Trump a autorizat începerea procesului de tranziție către administrația Biden, la capătul a mai bine de două săptămâni în care și-a negat cu obstinație înfrângerea în alegeri. 

Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

„Spre binele țării noastre, recomand ca Emily și echipa ei să facă ceea ce trebuie făcut în privința inițierii protocoalelor și i-am spus echipei mele să facă același lucru”, a scris Donald Trump luni seară pe Twitter.  Emily Murphy, coordonatoarea serviciului de la Casa Albă care se ocupă de tranziție, i-a transmis printr-o scrisoare președintelui ales, Joe Biden, că este gata să înceapă procedurile care să perimită transferul puterii.

Cu toate acestea, Donald Trump a continuat să susțină, într-o altă postare, că el este câștigătorul de drept al alegerilor. „Nu vom ceda niciodată în fața voturilor false”, a scris Donald Trump. 

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • "Jos regele Sus Regele" - down the king up the king. Deci ce putem sa-i uram prospatului vopsit Presedinte Joe ? Caramele ? Marmelade ? Biscuiti ? Ciunge ? Balonase ? Curcubeie ? Sincope ? Psihoze ? Crize existentiale ? Zaharele ? Dulcegarii ? Dedublari ? Scleroze ? Bezele ? etc...desigur la nivel mondial....mai spuneti si voi ca m-a cam lasat inspiratiunea !
    • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult