Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Donald Trump a autorizat începerea procedurilor de tranziție către administrația Biden, fără a-și recunoaște însă înfrângerea

Donald Trump a autorizat începerea procesului de tranziție către administrația Biden, la capătul a mai bine de două săptămâni în care și-a negat cu obstinație înfrângerea în alegeri. 

Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

„Spre binele țării noastre, recomand ca Emily și echipa ei să facă ceea ce trebuie făcut în privința inițierii protocoalelor și i-am spus echipei mele să facă același lucru”, a scris Donald Trump luni seară pe Twitter.  Emily Murphy, coordonatoarea serviciului de la Casa Albă care se ocupă de tranziție, i-a transmis printr-o scrisoare președintelui ales, Joe Biden, că este gata să înceapă procedurile care să perimită transferul puterii.

Cu toate acestea, Donald Trump a continuat să susțină, într-o altă postare, că el este câștigătorul de drept al alegerilor. „Nu vom ceda niciodată în fața voturilor false”, a scris Donald Trump. 

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • "Jos regele Sus Regele" - down the king up the king. Deci ce putem sa-i uram prospatului vopsit Presedinte Joe ? Caramele ? Marmelade ? Biscuiti ? Ciunge ? Balonase ? Curcubeie ? Sincope ? Psihoze ? Crize existentiale ? Zaharele ? Dulcegarii ? Dedublari ? Scleroze ? Bezele ? etc...desigur la nivel mondial....mai spuneti si voi ca m-a cam lasat inspiratiunea !
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult