Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Dragnea, despre retragerea sprijinului ALDE pentru Daniel Constantin: „În mod normal nu mai poate rămâne în Guvern”

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminică la Antena 3 că premierului „îi va fi foarte greu” să nu țină cont de votul din ALDE împotriva lui Daniel Constantin, co-președintele formațiunii și ministru al Mediului, adăugând că „în mod normal” acesta nu mai poate rămâne în Guvern.

„Când un partid, printr-un vot cu o majoritate zdrobitoare, a decis să retragă sprijinul politic pentru un membru al Guvernului, în mod normal nu mai poate rămâne în Guvern. Într-un guvern politic se ajunge în urma unui vot. Votul care te trimite acolo şi structurile politice care te trimit acolo sunt aceleaşi care te şi pot scoate de acolo (...) Eu nu am reușit să înțeleg care este proiectul politic de care vorbea Constantin. Eu am crezut că proiectul politic comun al nostru este punerea în practică a planului de guvernare”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3, adăugând că  „din păcate, acest deznodământ era previzibil”.

Întrebat ce se va întâmpla cu votul împotriva lui Daniel Constantin și dacă acesta își va pierde funcțiile deținute în Guvern, Liviu Dragnea a afirmat că „este foarte greu pentru prim-ministru să nu țină cont de el”.

Liderii ALDE au decis, duminică, să îi retragă sprijinul politic lui Daniel Constantin, co-președintele formațiunii. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Încurcă-i drace se spune prin popor: să avem răbdare, fondurile se vor termina curând, ei se vor bate ca chiorii și chiar cei ce i-au adus la putere îi vor scărmăna în căutarea banilor promiși, bani care au ajuns deja la alții! Și atunci, vom vedea noi cum este cu sprijinul politic și votul majoritar: „la liota finală” cum ar zice vasileasca!
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult