Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Dragnea, despre retragerea sprijinului ALDE pentru Daniel Constantin: „În mod normal nu mai poate rămâne în Guvern”

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminică la Antena 3 că premierului „îi va fi foarte greu” să nu țină cont de votul din ALDE împotriva lui Daniel Constantin, co-președintele formațiunii și ministru al Mediului, adăugând că „în mod normal” acesta nu mai poate rămâne în Guvern.

„Când un partid, printr-un vot cu o majoritate zdrobitoare, a decis să retragă sprijinul politic pentru un membru al Guvernului, în mod normal nu mai poate rămâne în Guvern. Într-un guvern politic se ajunge în urma unui vot. Votul care te trimite acolo şi structurile politice care te trimit acolo sunt aceleaşi care te şi pot scoate de acolo (...) Eu nu am reușit să înțeleg care este proiectul politic de care vorbea Constantin. Eu am crezut că proiectul politic comun al nostru este punerea în practică a planului de guvernare”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3, adăugând că  „din păcate, acest deznodământ era previzibil”.

Întrebat ce se va întâmpla cu votul împotriva lui Daniel Constantin și dacă acesta își va pierde funcțiile deținute în Guvern, Liviu Dragnea a afirmat că „este foarte greu pentru prim-ministru să nu țină cont de el”.

Liderii ALDE au decis, duminică, să îi retragă sprijinul politic lui Daniel Constantin, co-președintele formațiunii. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Încurcă-i drace se spune prin popor: să avem răbdare, fondurile se vor termina curând, ei se vor bate ca chiorii și chiar cei ce i-au adus la putere îi vor scărmăna în căutarea banilor promiși, bani care au ajuns deja la alții! Și atunci, vom vedea noi cum este cu sprijinul politic și votul majoritar: „la liota finală” cum ar zice vasileasca!
    • Like 0


Îți recomandăm

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult