Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Dragnea: Eu aș vrea să îl suspendăm pe Iohannis

Klaus Iohannis-

Președintele PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat marți seară la Antena 3 pe președintele Klaus Iohannis că ar fi încurajat defășurarea de proteste violente. Și a declarat că își dorește suspendarea lui Klaus Iohannis.

„Dacă vrem să-l suspendăm, îl suspendăm, pur și simplu. Eu aș vrea. Să vedem (dacă vrea, n.n) domnul Tăriceanu”, a spus șeful PSD.

De precizat cî până acum Călin Popescu Tăriceanu s-a opus încercărilor lui Liviu Dragnea de a declanșa suspendarea lui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea a mai susținut că sunt lideri ai partidului care cer declașarea de proteste la adresa președintelui Klaus Iohannis și că „este o fierbere în partid” în acest sens, scrie Hotnews.ro.

„Dacă ar fi fost împotriva lui Iohannis aceste proteste? S-ar putea să fie. Nu e un avertisment, eu vă spun că este o fierbere foarte mare în partid, că de ce nu începem și noi proteste la poarta lui Iohannis. O să avem CEX la sfârșitul lunii și o să decidem. Nu cu pietre, nu cu foc. Nu, nu am vorbit deloc cu colegii asta", a susținut Dragnea. 

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Asta o fi tot ce pot consilierii de imagine ai lui Daddy?. Dupa inventia asta cu tentativa de asasinat, probabil ca si cei apropiati se uita cu grija la el, asa cum te-ai uita la unul cu probleme mari. Dupa elucubratia asta este interesant de vazut cine mai doreste sa isi asocieze imaginea cu cea a unui asemenea individ. Acum se vor selecta cei din "categoria Emil Bobu", care dupa caderea lui Dragnea vor trebui sa declare ca activistul PCRist: "am fost un dobitoc". Isi mai aduce cineva aminte de secventa?
  Individul asta o fi avand toate tiglele pe casa? Cum sa vina dupa mai bine de un an sa spuna ca a lasat sa plece nestingheriti patru asasini platiti sa ii vina de hac, stiind unde si cand au stat in Bucuresti, el avand sub comanda directa ministrul de interne, cel care ar fi putut sa ordone arestarea imediata a ucigasilor? Chiar se asteapta sa creada cineva ca asemenea povesti pot fi reale?
  • Like 1
 • Și NOI am vrea să te suspendăm...de intrarea de la Belina sau, poate nu știi ? Dar bineînțeles cu o glugă pe cap pentru că altfel rânjetul tău ar speria ciorile.
  • Like 1
 • Nu cu pietre, bineinteles, cu autocare, mici si bere!
  • Like 2


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult