Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Dragnea, huiduit de protestatari în Dolj: „Mai ai 7 zile!”

Liviu Dragnea - santier Pitești - foto captura

(Foto: captura)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost huiduit miercuri de câțiva protestatari,  în Dolj, unde a fost într-o vizită la șantierul drumului expres Craiova-Pitești.

„Infractorule”, „Ești un hoț”, „Mai ai șapte zile”, i-a strigat de mai multe ori un protestatar lui Liviu Dragnea.

G4Media relatează că mai multe persoane dintre cei care însoțeau delegația PSD, între care și un bărbat care purta o vestă cu inscripția „Drumuri Naționale”, au mers la cei ce strigau și au încercat să îi alunge.

„Noi nu suntem infractori! Nu vă e rușine, sunteți și voi oameni, bă!”, le-a strigat unul dintre aceștia celor care scandau împotriva liderului PSD.

„Nu avem voie pe domeniul public? Nu mă atingeți!”, i-a spus unul dintre protestatari angajatului de la Drumuri naționale. „Nu vă e rușine cu Dragnea? E un infractor. E condamnat!”, i-a spus protestatarul.

În vizita pe șantier Liviu Dragnea a fost însoțit, printre alții, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și de Olguța Vasilescu, consilier al premierului.

Video, mai jos:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Așa trebuie tratați toți pesedistii si aldistii actuali. O bandă de hoți sub îndrumarea marelui borfaș național. Psd-ul și alde au generat numai golani, hoți, degenerații, analfabeți, tot ce este mai rău. Dragnea și tariceanu sunt întruchiparea nemerniciei românești.
    • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult