Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMag.

Dragnea, huiduit de protestatari în Dolj: „Mai ai 7 zile!”

Liviu Dragnea - santier Pitești - foto captura

(Foto: captura)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost huiduit miercuri de câțiva protestatari,  în Dolj, unde a fost într-o vizită la șantierul drumului expres Craiova-Pitești.

„Infractorule”, „Ești un hoț”, „Mai ai șapte zile”, i-a strigat de mai multe ori un protestatar lui Liviu Dragnea.

G4Media relatează că mai multe persoane dintre cei care însoțeau delegația PSD, între care și un bărbat care purta o vestă cu inscripția „Drumuri Naționale”, au mers la cei ce strigau și au încercat să îi alunge.

„Noi nu suntem infractori! Nu vă e rușine, sunteți și voi oameni, bă!”, le-a strigat unul dintre aceștia celor care scandau împotriva liderului PSD.

„Nu avem voie pe domeniul public? Nu mă atingeți!”, i-a spus unul dintre protestatari angajatului de la Drumuri naționale. „Nu vă e rușine cu Dragnea? E un infractor. E condamnat!”, i-a spus protestatarul.

În vizita pe șantier Liviu Dragnea a fost însoțit, printre alții, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și de Olguța Vasilescu, consilier al premierului.

Video, mai jos:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Așa trebuie tratați toți pesedistii si aldistii actuali. O bandă de hoți sub îndrumarea marelui borfaș național. Psd-ul și alde au generat numai golani, hoți, degenerații, analfabeți, tot ce este mai rău. Dragnea și tariceanu sunt întruchiparea nemerniciei românești.
    • Like 0


Îți recomandăm

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult

Emil Hurezeanu

„Altă soluție nu mai e. Nu avem încotro. trebuie să recurgem la cele mai bune strategii pentru obținerea acestor bani și, mai ales, pentru folosirea lor”, spune Emil Hurezeanu. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult

Bright Sky - Oana Pellea

„Femeile aflate în situații abuzive au fost prinse într-o cușcă cu lei. Forțate să rămână în domiciliu alături de un partener agresiv, nu li s-a oferit posibilitatea de a pleca mai departe de în jurul blocurilor”, spune Simona Voicescu, directoarea executivă a Asociației Necuvinte, care oferă sprijin victimelor abuzurilor domestice.

Citește mai mult