Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Dragnea: Iohannis „face rău copiilor din România”

Liviu Dragnea a reclamat azi că nu poate mări alocațiile copiilor din cauza PNL și a lui Klaus Iohannis. Amendamentul la buget privind creșterea alocațiilor copiilor a fost inițiat de PNL, care l-a și impus la vot, profitând de o eroare de coordonare a PSD-ALDE. Ulterior, în ciuda realității din Parlament, PSD a anunțat pe Facebook că lui i-a aparținut această inițiativă. Președintele Klaus Iohannis a atacat din toate părțile bugetul și l-a trimis la Curtea Constituțională, dar a găsit un singur punct de lăudat: „amendamentul PNL de creștere a alocațiilor copiilor”.

Acum, Liviu Dragnea spune că „președintele Iohannis face rău copiilor din România”, nepromulgând bugetul, și „calcă pe cadavre”, la fel ca liberalii, care sunt niște „ipocriți, mincinoși, nu le pasă de nimic”.

Liviu Dragnea consideră „foarte bun” amendamentul privind creșterea alocațiilor copiilor și amintește că „nu se pot mări alocațiile dacă nu ai cadrul bugetar aprobat”.

L. Dragnea
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Zice si Dragnea, sa auda poporul ce trebuie , sa ia ziaristii "independenti" porumbelul in gura si sa-l sufle prin trompeta. Astazi tocmai am auzit pe un post TV mai calm (Digi24) ca n-ar fi alta problema de platit alocatiile , decit sa-l mai faca un pic de ocara pe Johannis.
  Stilul Dragnea si consensul lui Dancila : Un par in cap adversarului cu orice pret .
  Ma intreb cit o sa mai inghita poporul , prostiile si minciunile lor ?
  • Like 1
 • Dorin check icon
  Tactică bolșevică ,pasarea pisicii moarte în curtea dușmanului (Iohannis).Va tine la adepții PSD ului
  • Like 0
 • Mai era un astfel de ins, atoateștiutor (așa credea el): https://www.google.com/search?q=caragea+targu+jiu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwis3cmAh9fgAhUsw4sKHWhWC_AQ_AUIDigB&biw=1280&bih=881#imgrc=jjhkLJlhEjhgTM:
  Promovat de alambicatul sistem: https://www.google.com/search?q=caragea+targu+jiu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwis3cmAh9fgAhUsw4sKHWhWC_AQ_AUIDigB&biw=1280&bih=881#imgrc=zT8MzfvkGCMjNM: care se lăuda că vrea binele celorlalți, îmbuibându-se cu sârg. Individul avea pretenția să-i fie apelată calitatea de ”comandat”, pentru că el, tablagiu fiind atunci, nu apucase decât funcția de ofițer de serviciu, iar când s-a trezit ofițer plin, demilitarizarea poliției avusese deja loc, demult... Acum, bazându-se pe vechile complicități, bate câmpii la tembelizor, convins fiind că spune ceva. L-am observat, tot la TV, când, implicat emoțional (!), efectua măsurarea unei pietricele ( criblură) cu șublerul (care are precizia de măsurare de o zecime de milimetru), invocând însă valoarea dimensiuni pietrei, transformată în centimetrii - ochiometric ...după ce gașca roșie acoperise un DN cu criblură de mari dimensiuni, și după ce foarte multe mașini avuseseră parbrizele sparte, insul încerca să umple ”sticla”, dorindu-se, din nou, un ”comandant” de ocazie; doar că oamenii l-au mirosit, știindu-l vechi colaborator al șmecherilor cu carnet de partid.
  • Like 0


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult