Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Dragnea jr. a fost din nou huiduit la plecarea de la stadion

Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea, a fost la meciul echipei pe care o finanțează, Turris-Oltul Turnu Măgurele, cu FC U Craiova 1948, din Liga a 3-a.

În momentul în care a plecat de pe stadion, pe drumul spre mașină, Valentin Dragnea a fost huiduit de mulțime. Fiul șefului Camerei Deputaților a fost însoțit de mai multe gărzi de corp. În imagini se observă cum coloana de mașini care îl însoțea a fost escortată și de o mașină a poliției.

Nu este primul incident de acest fel în care Valentin Ștefan Dragnea a fost implicat.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Așa le trebuie tuturor de la psd și alde. S-au înconjurat de gorile din lumea interlopă. Iată de ce nu este stârpita această pegra socială. Ba chiar sunt protejați de politicieni.
  • Like 0
 • Parintii mananca agurida si copiilor li se strepezesc dintii.........
  • Like 0
 • Dorin check icon
  Altă Beizadea comunistoidă .O merită .Și ăsta e numai început.
  • Like 2
 • Alex Mag check icon
  Catre Inspectoratul de Politie PSD al judetului Dolj,
  Prin prezenta solicit a va autosesiza asupra faptului ca echipajul de Politie care l-a excortat nelegal pe d-ul. Dragnea V.S. pe banii publici la un meci de fotbal nu si-a indeplinit atributiunile prevazute de lege si a sanctiona conducatorul iubit al ARO-ului volkswagen al impricinatului pt. ca a blocat un loc de parcare rezervat persoanelor cu disabilitati.
  • Like 2
  • @ Alex Mag
   Nici nicu ceausescu nu facea d-astea, si ala a fost o mare pramatie...
   • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult