Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Dragnea jr. a fost din nou huiduit la plecarea de la stadion

Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea, a fost la meciul echipei pe care o finanțează, Turris-Oltul Turnu Măgurele, cu FC U Craiova 1948, din Liga a 3-a.

În momentul în care a plecat de pe stadion, pe drumul spre mașină, Valentin Dragnea a fost huiduit de mulțime. Fiul șefului Camerei Deputaților a fost însoțit de mai multe gărzi de corp. În imagini se observă cum coloana de mașini care îl însoțea a fost escortată și de o mașină a poliției.

Nu este primul incident de acest fel în care Valentin Ștefan Dragnea a fost implicat.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Așa le trebuie tuturor de la psd și alde. S-au înconjurat de gorile din lumea interlopă. Iată de ce nu este stârpita această pegra socială. Ba chiar sunt protejați de politicieni.
  • Like 0
 • Parintii mananca agurida si copiilor li se strepezesc dintii.........
  • Like 0
 • Dorin check icon
  Altă Beizadea comunistoidă .O merită .Și ăsta e numai început.
  • Like 2
 • Alex Mag check icon
  Catre Inspectoratul de Politie PSD al judetului Dolj,
  Prin prezenta solicit a va autosesiza asupra faptului ca echipajul de Politie care l-a excortat nelegal pe d-ul. Dragnea V.S. pe banii publici la un meci de fotbal nu si-a indeplinit atributiunile prevazute de lege si a sanctiona conducatorul iubit al ARO-ului volkswagen al impricinatului pt. ca a blocat un loc de parcare rezervat persoanelor cu disabilitati.
  • Like 2
  • @ Alex Mag
   Nici nicu ceausescu nu facea d-astea, si ala a fost o mare pramatie...
   • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Halep - Moisescu

Sportivii români trebuie să depășească- pentru a face performanță- limite care le sunt impuse de la vârste mici. „Nu poți să faci aia”, „Nu ești în stare”, „Nu poți să ajungi numărul unu”, „Nu poți să câștigi un Grand Slam”, spune Simona Halep, care crede că un sportiv cu pishicul „tare”, e mai pregătit să fie campion. Ea are și câteva sfaturi pentru părinții care își încurajează copiii să facă sport.

Citește mai mult

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult

Emil Hurezeanu

„Altă soluție nu mai e. Nu avem încotro. trebuie să recurgem la cele mai bune strategii pentru obținerea acestor bani și, mai ales, pentru folosirea lor”, spune Emil Hurezeanu. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult