Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Dragnea: Referendumul este un truc politic al lui Klaus Iohannis. Inventează prostii. Se organizează în aceleași secții de vot cu europarlamentarele

Liviu Dragnea - PSD - Foto:  Inquam Photos / Octav Ganea)

(Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Liderul PSD Liviu Dragnea spune că referendumul pe justiție este „un truc politic” al președintelui Klaus Iohannis, care „inventează tot felul de prostii” despre secții de votare separate. „Nici măcar nu permite legea acest lucru (secții de votare separate la referendum și alegerile europarlamentare - n.n.)”, a spus joi liderul PSD, Liviu Dragnea. 

Referendumul este „un truc al unui om disperat, obsedat, speriat că va pierde alegerile prezidențiale, că partidulețul său va pierde alegerile europarlamentare și el va trebui să dea socoteală pentru casele furate”, a declarat Liviu Dragnea într-o conferință de presă, 

Amintim că deputatul PSD Cătălin Rădulescu și coordonatorul campaniei PSD, Mircea Drăghici, au vorbit despre faptul că vor exista secții separate de vot la referendumul pe justiție și alegerile europarlamentare din 26 mai.

Dragnea s-a arătat iritat la un moment dat de insistența reporterilor de a-i adresa întrebări pe tema plebiscitului: „Nu putem discuta de câte ori ne vedem despre referendumul lui Iohannis”. Când ziariștii au dorit să știe de ce membri ai PSD au vorbit despre secții diferite de votare, Dragnea a răspuns sec: „Copiii spun lucruri trăznite”. 

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dorin check icon
    Îmbrobodeli pentru comunistoizi.
    • Like 0


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult