Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Dragnea: Referendumul este un truc politic al lui Klaus Iohannis. Inventează prostii. Se organizează în aceleași secții de vot cu europarlamentarele

Liviu Dragnea - PSD - Foto:  Inquam Photos / Octav Ganea)

(Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Liderul PSD Liviu Dragnea spune că referendumul pe justiție este „un truc politic” al președintelui Klaus Iohannis, care „inventează tot felul de prostii” despre secții de votare separate. „Nici măcar nu permite legea acest lucru (secții de votare separate la referendum și alegerile europarlamentare - n.n.)”, a spus joi liderul PSD, Liviu Dragnea. 

Referendumul este „un truc al unui om disperat, obsedat, speriat că va pierde alegerile prezidențiale, că partidulețul său va pierde alegerile europarlamentare și el va trebui să dea socoteală pentru casele furate”, a declarat Liviu Dragnea într-o conferință de presă, 

Amintim că deputatul PSD Cătălin Rădulescu și coordonatorul campaniei PSD, Mircea Drăghici, au vorbit despre faptul că vor exista secții separate de vot la referendumul pe justiție și alegerile europarlamentare din 26 mai.

Dragnea s-a arătat iritat la un moment dat de insistența reporterilor de a-i adresa întrebări pe tema plebiscitului: „Nu putem discuta de câte ori ne vedem despre referendumul lui Iohannis”. Când ziariștii au dorit să știe de ce membri ai PSD au vorbit despre secții diferite de votare, Dragnea a răspuns sec: „Copiii spun lucruri trăznite”. 

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dorin check icon
    Îmbrobodeli pentru comunistoizi.
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult