Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

DUBLU CLIC. Această imagine, din alt unghi: un fotograf francez i-a pus mustață à la Hitler naționalistei Marine Le Pen

Marine Le Pen

(Foto: Vincent Isore/IP3/Guliver/Getty Images)

Naționalista Marine Le Pen, care s-a calificat în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din Franța, a anunțat luni că se retrage temporar de la preşedinţia partidului său, Frontul Naţional. Rezultatele finale ale primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, publicate de Ministerul francez de Interne, arată că Emmanuel Macron, candidatul de centru, a obţinut 24,01% din voturi, iar Marine Le Pen 21,3% din sufragii. 

În imaginea de mai sus un fotoreporter a surprins-o pe Marine Le Pen la pupitrul unei recente conferințe de presă.

Află mai mult:

Alegeri prezidențiale în Franța. Emmanuel Macron și Marine Le Pen vor merge în turul al doilea

În imaginea alternativă de la „DUBLU CLIC” de astăzi același fotoreporter francez i-a „lipit” naționalistei Marine Le Pen o mustață à la Hitler.

Marine Le Pen cu „mustață”

(Foto: Vincent Isore/IP3/Guliver/Getty Images)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dezbatere comentari perderea timpului de la asta nu se schimba nimic .
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult