Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

DUBLU CLIC. Fotograful care a „reușit” să le dea lui Obama și Biden „același trup”

Obama și Biden

 FOTO: Mark Wilson / Getty Images

Astăzi la „DUBLU CLIC” vă invităm să priviți concomitent două unghiuri ale unui eveniment de la Casa Albă.

Președintele SUA Barack Obama și vicepreședintele american Joe Biden participă la un eveniment pentru a onora echipa națională de fotbal feminin a Statelor Unite ale Americii care a câștigat campionatul mondial de fotbal feminin în 2015. Imaginea a fost surprinsă în Camera de Est a Casei Albe, pe 27 octombrie 2015, în Washington DC.

„Această echipă i-a învățat pe toți copiii din America că „a juca precum o fată" - „playing like a girl” - înseamnă că ești un dur. (Râsete și aplauze.) Poate că nu ar fi trebuit să folosesc această expresie. (Râsete). Să joci ca o fată înseamnă a fi cel mai bun”, a spus președintele Barack Obama în discursul de felicitare a echipei de fotbal feminin a SUA.

Echipa națională de fotbal feminin a Statelor Unite (United States Women's National Soccer Team - USWNT) este una dintre cele mai de succes echipe din fotbalul feminin internațional, câștigând trei campionate mondiale de fotbal feminin, printre care prima ediție, din 1991, precum și editia din 2015.

Obama și Biden 2

 FOTO: Mark Wilson / Getty Images

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • ceva mai stupid n-am vazut.
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult