Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Plajă în vreme de covid. Două extreme: cum arată o plajă cu „țarcuri” în Franța si cum arată una „la liber” în Olanda

Plaja in vreme de covid - CLEMENT MAHOUDEAU / AFP / Profimedia

Foto Clement Mahoudeau/ AFP/ Profimedia

Restricţiile de călătorie şi măsurile de izolare socială pe care guvernele din întreaga lume le-au impus în încercarea de a stopa răspândirea coronavirusului au afectat grav turismul mondial. 

Mai sus vedeți o plajă din localitatea La Grande Motte din Franța, unde autoritățile au impus distanțarea socială prin „țarcuri” împrejmuite cu sfoară.

În ultimele zile o serie de state au început să relaxeze restricțiile, unele permițând accesul populației pe plajă. Mai jos, o galerie foto despre cum se face plajă în vreme de covid în state precum Germania, SUA, Israel, Franța, Olanda, Marea Britanie. În timp ce pe unele plaje oamenii păstrează distanța, sunt și plaje aglomerate, precum în Olanda sau Marea Britanie. 

CLIC PE IMAGINE PENTRU A DESCHIDE GALERIA FOTO

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult