Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Plajă în vreme de covid. Două extreme: cum arată o plajă cu „țarcuri” în Franța si cum arată una „la liber” în Olanda

Plaja in vreme de covid - CLEMENT MAHOUDEAU / AFP / Profimedia

Foto Clement Mahoudeau/ AFP/ Profimedia

Restricţiile de călătorie şi măsurile de izolare socială pe care guvernele din întreaga lume le-au impus în încercarea de a stopa răspândirea coronavirusului au afectat grav turismul mondial. 

Mai sus vedeți o plajă din localitatea La Grande Motte din Franța, unde autoritățile au impus distanțarea socială prin „țarcuri” împrejmuite cu sfoară.

În ultimele zile o serie de state au început să relaxeze restricțiile, unele permițând accesul populației pe plajă. Mai jos, o galerie foto despre cum se face plajă în vreme de covid în state precum Germania, SUA, Israel, Franța, Olanda, Marea Britanie. În timp ce pe unele plaje oamenii păstrează distanța, sunt și plaje aglomerate, precum în Olanda sau Marea Britanie. 

CLIC PE IMAGINE PENTRU A DESCHIDE GALERIA FOTO

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult