Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

DUBLU CLIC. Întâlnirea dintre Angela Merkel și David Cameron, privită din două perspective

Întâlnirea dintre Angela Merkel și David Cameron

Premierul David Cameron și cancelarul german Angela Merkel s-au întânit la Londra pentru a patra reuniune anuală a donatorilor, în încercarea de a strânge 6,2 miliarde de lire sterline pentru ajutorarea celor afectați de războiul din Siria. (FOTO: Getty Images)

Cu toate că subiectul conferinței, „Supporting Syria” era unul extrem de serios, Merkel a fost surprinsă zâmbind, gest care poate părea de neînțeles, în contextul crizei umanitare de proporții și al crizei emigranților.

O altă imagine, surprinsă de un alt fotograf deslușește însă zâmbetul cancelarului german. Acesta a fost provocat de momentul de mai jos, cel în timpul căruia îi oferea pixul lui David Cameron. (FOTO: Getty Images)

Merkel și Cameron la conferința de presă
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • adycnst check icon
    intrebare - ce este mai important pixul, ochelarii sau ce au discutat/semnat?!...
    • Like 0
  • Articolul spune ca cele doua fotografii surprind, din unghiuri diferite, acelasi moment in care dna Merkel primeste un pix de la premierul Cameron si are un zambet pe fata de multumire. Aceasta afirmatie este complet gresita: intr-una din poze Cameron are ochelari pe nas, iar in cealalta nu are ochelari deci nu poate fi acelasi moment din unghiuri diferite.
    • Like 1


Îți recomandăm

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult

OnLaptop

Cu o experiență de aproape 15 ani în business-ul IT, Valentin Morlovea a intrat pe nișa reparațiilor de laptop-uri în 2015, o afacere a cărei dezvoltare depinde fundamental de viteza de răspuns în soluționarea problemelor clienților. În prezent, 70% din laptopurile care intră în OnLaptop Service Center&Shop din București, sunt reparate în maxim 24 de ore, lucru care este posibil datorită dezvoltării unui soft dedicat.

Citește mai mult

iziBAC

„Am primit mesaje după ultima sesiune de Bac, pe unul dintre ele chiar l-am postat. Era o fată care nu a putut să se pregătească pentru biologie și a învățat la această materie doar cu iziBAC și în contextul acesta a luat 9.20”, povestește Adrian Stratulat.

Citește mai mult