Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

DUBLU CLIC. Întâlnirea dintre Angela Merkel și David Cameron, privită din două perspective

Întâlnirea dintre Angela Merkel și David Cameron

Premierul David Cameron și cancelarul german Angela Merkel s-au întânit la Londra pentru a patra reuniune anuală a donatorilor, în încercarea de a strânge 6,2 miliarde de lire sterline pentru ajutorarea celor afectați de războiul din Siria. (FOTO: Getty Images)

Cu toate că subiectul conferinței, „Supporting Syria” era unul extrem de serios, Merkel a fost surprinsă zâmbind, gest care poate părea de neînțeles, în contextul crizei umanitare de proporții și al crizei emigranților.

O altă imagine, surprinsă de un alt fotograf deslușește însă zâmbetul cancelarului german. Acesta a fost provocat de momentul de mai jos, cel în timpul căruia îi oferea pixul lui David Cameron. (FOTO: Getty Images)

Merkel și Cameron la conferința de presă
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • adycnst check icon
    intrebare - ce este mai important pixul, ochelarii sau ce au discutat/semnat?!...
    • Like 0
  • Articolul spune ca cele doua fotografii surprind, din unghiuri diferite, acelasi moment in care dna Merkel primeste un pix de la premierul Cameron si are un zambet pe fata de multumire. Aceasta afirmatie este complet gresita: intr-una din poze Cameron are ochelari pe nas, iar in cealalta nu are ochelari deci nu poate fi acelasi moment din unghiuri diferite.
    • Like 1


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult