Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

DUBLU CLIC. Laburistul Andy Burnham, politicianul transformat în „sfânt” de un fotoreporter care a privit „în sus”

Andy Burnham

(Foto Credit Christopher Furlong / Getty Images)

Privitorul grăbit dorește imagini care să exprime diversitate, informație concentrată și mesaj puternic, pe care să le împărtășească mai departe cu prietenii pe rețelele sociale. Fotografii de presă primesc astfel libertate totală pentru a surprinde, pe lângă fotografiile în „note” clasice din cadrul evenimentelor oficiale la care sunt acreditați, alternative ingenioase și atractive.

Noul tip de galerie foto, „DUBLU CLIC”, vă oferă posibilitatea de a privi concomitent două unghiuri ale aceluiași eveniment sau personaj.

Politicianul laburist Andy Burnham a lansat recent campania „North-West Labour In For Britain”, la fabrica Siemens din Manchester, Marea Britanie. În timpul lansării campaniei, Burnham a declarat că faptul că Marea Britanie este membră a Uniunii Europene este un lucru bun pentru asigurarea locurilor de muncă, este bun pentru afaceri și este un lucru bun pentru Marea Britanie în general. El a răspuns la întrebări din partea angajaților Siemens, fiind însoțit de mai mulți politicieni britanici, membri în Parlamentul European.

Andy Burnham

 (Foto Credit Christopher Furlong / Getty Images)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Grozava fotografie!Politicienii pot castiga si daca spun ca e bine si daca spun ca nu e bine in UE.In acelasi timp e diferenta mare sa fii somer in fiecare din tarile Uniunii Europene.Pana la urma dormi asa cum iti asterni.As vrea sa vad o statistica de genul:cat la suta din totatalul locurilor de munca le detin imigrantii,sau cu cat contribuie la PIB domeniile in care se angajeaza cei mai multi imigranti(bineinteles si pentru ca sunt romani acolo,sa stim si noi ce pierdem,ce castigam)
    • Like 0
  • Ce treaba are prezenta unui stat in UE cu locurile de munca?
    Piata muncii este (sau asa ar trebui..) dictata de 2 lucruri: cerere si oferta!
    Somajul in : Islanda (3.6%), Norvegia (4.6%), UK (5.1% !), Noua Zeelanda (aflata in celalalt capat al lumii: 5.3% !).
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult