Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

După maneaua lui Guță, PSD „lovește” cu o melodie populară cântată de doi copii: „Frunză verde de bostan/ Eu nu-l vreau pe Timmermans”. Ponta: „Dezgustător, doar comuniștii și naziștii mai făceau asta”

manea - PSD

„Frunză verde de bostan

Eu nu-l vreau pe Timmermans

Că-i un om părtinitor din Țara Lalelor”.

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, a distribuit pe contul său de Facebook o melodie populară pro-PSD interpretată de doi copii.

„A mai apărut un cântec superb din Țara Maramureșului! Despre PSD! Superbă melodia! Nu noi am comandat asta! Oamenii cântă din tot sufletul. În toată țara!”, a comentat Codrin Ștefănescu.

Victor Ponta, președinte Pro România, a spus că doar comuniștii si naziștii foloseau copii în campaniile electorale. 

„Dezgustător - doar comuniștii și naziștii foloseau copii nevinovați în campaniile electorale/ doar comuniștii și naziștii puneau poze ale DUȘMANULUI ( în cazul de față Timmermans - pe care oricum oamenii nu îl cunosc și habar nu au de ce să îl urască)!

Sunt sigur că nu vă lăsați manipulați cu asemenea mizerii comunisto- naziste! Sunt sigur că știți ca Dragnea plătește bani grei din Bugetul de Stat pentru asemenea porcării)”, a scris Ponta pe Facebook.

Recent pe Youtube a apărut o manea de susținere a PSD cântată de Nicolae Guță, cu versuri precum „De vrei gustul fericirii / Ștampilează trandafirii" sau „Marțienii de-ar veni și tot nu ne pot opri / Noi suntem așii puterii și noi vrem binele țării".

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • O producție Codrin Ștefănescu. Tipică pentru acest tip de "om"...
    Copii aceia or fi înțeles ceva din ce cântă?
    Acțiunea denotă și depresia în care a căzut PSD-ul la auzul victoriei partidului lui Timmermans.
    • Like 2
  • Doar in epoca comunista se cinta cintece de slava acum P S D a luat midelul vai si amar de noi daca nu exterminam aceasta ciuma rosie si infecta haideti oameni buni sa schimbam o data prt todeauna fata Romaniei si sa stirpim acesti infractori nemernici
    • Like 2


Îți recomandăm

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult

Mara Popescu

Mara Popescu este singura studentă româncă la medicină la King’s College din Londra, o pestigioasă instituție de învățământ. Este frumoasă, are 18 ani, e matură și echilibrată, este logică și structurată, ca și cum vârsta ei ar fi scrisă doar pe hârtie.

Citește mai mult