Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

După maneaua lui Guță, PSD „lovește” cu o melodie populară cântată de doi copii: „Frunză verde de bostan/ Eu nu-l vreau pe Timmermans”. Ponta: „Dezgustător, doar comuniștii și naziștii mai făceau asta”

manea - PSD

„Frunză verde de bostan

Eu nu-l vreau pe Timmermans

Că-i un om părtinitor din Țara Lalelor”.

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, a distribuit pe contul său de Facebook o melodie populară pro-PSD interpretată de doi copii.

„A mai apărut un cântec superb din Țara Maramureșului! Despre PSD! Superbă melodia! Nu noi am comandat asta! Oamenii cântă din tot sufletul. În toată țara!”, a comentat Codrin Ștefănescu.

Victor Ponta, președinte Pro România, a spus că doar comuniștii si naziștii foloseau copii în campaniile electorale. 

„Dezgustător - doar comuniștii și naziștii foloseau copii nevinovați în campaniile electorale/ doar comuniștii și naziștii puneau poze ale DUȘMANULUI ( în cazul de față Timmermans - pe care oricum oamenii nu îl cunosc și habar nu au de ce să îl urască)!

Sunt sigur că nu vă lăsați manipulați cu asemenea mizerii comunisto- naziste! Sunt sigur că știți ca Dragnea plătește bani grei din Bugetul de Stat pentru asemenea porcării)”, a scris Ponta pe Facebook.

Recent pe Youtube a apărut o manea de susținere a PSD cântată de Nicolae Guță, cu versuri precum „De vrei gustul fericirii / Ștampilează trandafirii" sau „Marțienii de-ar veni și tot nu ne pot opri / Noi suntem așii puterii și noi vrem binele țării".

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • O producție Codrin Ștefănescu. Tipică pentru acest tip de "om"...
    Copii aceia or fi înțeles ceva din ce cântă?
    Acțiunea denotă și depresia în care a căzut PSD-ul la auzul victoriei partidului lui Timmermans.
    • Like 2
  • Doar in epoca comunista se cinta cintece de slava acum P S D a luat midelul vai si amar de noi daca nu exterminam aceasta ciuma rosie si infecta haideti oameni buni sa schimbam o data prt todeauna fata Romaniei si sa stirpim acesti infractori nemernici
    • Like 2


Îți recomandăm

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult

Emil Hurezeanu

„Altă soluție nu mai e. Nu avem încotro. trebuie să recurgem la cele mai bune strategii pentru obținerea acestor bani și, mai ales, pentru folosirea lor”, spune Emil Hurezeanu. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult

Bright Sky - Oana Pellea

„Femeile aflate în situații abuzive au fost prinse într-o cușcă cu lei. Forțate să rămână în domiciliu alături de un partener agresiv, nu li s-a oferit posibilitatea de a pleca mai departe de în jurul blocurilor”, spune Simona Voicescu, directoarea executivă a Asociației Necuvinte, care oferă sprijin victimelor abuzurilor domestice.

Citește mai mult