Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

După maneaua lui Guță, PSD „lovește” cu o melodie populară cântată de doi copii: „Frunză verde de bostan/ Eu nu-l vreau pe Timmermans”. Ponta: „Dezgustător, doar comuniștii și naziștii mai făceau asta”

manea - PSD

„Frunză verde de bostan

Eu nu-l vreau pe Timmermans

Că-i un om părtinitor din Țara Lalelor”.

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, a distribuit pe contul său de Facebook o melodie populară pro-PSD interpretată de doi copii.

„A mai apărut un cântec superb din Țara Maramureșului! Despre PSD! Superbă melodia! Nu noi am comandat asta! Oamenii cântă din tot sufletul. În toată țara!”, a comentat Codrin Ștefănescu.

Victor Ponta, președinte Pro România, a spus că doar comuniștii si naziștii foloseau copii în campaniile electorale. 

„Dezgustător - doar comuniștii și naziștii foloseau copii nevinovați în campaniile electorale/ doar comuniștii și naziștii puneau poze ale DUȘMANULUI ( în cazul de față Timmermans - pe care oricum oamenii nu îl cunosc și habar nu au de ce să îl urască)!

Sunt sigur că nu vă lăsați manipulați cu asemenea mizerii comunisto- naziste! Sunt sigur că știți ca Dragnea plătește bani grei din Bugetul de Stat pentru asemenea porcării)”, a scris Ponta pe Facebook.

Recent pe Youtube a apărut o manea de susținere a PSD cântată de Nicolae Guță, cu versuri precum „De vrei gustul fericirii / Ștampilează trandafirii" sau „Marțienii de-ar veni și tot nu ne pot opri / Noi suntem așii puterii și noi vrem binele țării".

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • O producție Codrin Ștefănescu. Tipică pentru acest tip de "om"...
    Copii aceia or fi înțeles ceva din ce cântă?
    Acțiunea denotă și depresia în care a căzut PSD-ul la auzul victoriei partidului lui Timmermans.
    • Like 2
  • Doar in epoca comunista se cinta cintece de slava acum P S D a luat midelul vai si amar de noi daca nu exterminam aceasta ciuma rosie si infecta haideti oameni buni sa schimbam o data prt todeauna fata Romaniei si sa stirpim acesti infractori nemernici
    • Like 2


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult