Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Maneaua lui Guță pentru PSD, dată jos de pe contul inițial Youtube, din cauză că furase imagini de la festivalul Neversea

Nicolae Guta - PSD

De vrei gustul fericirii, 

Ştampilează trandafirii.

Când e cald fierul se bate, 

Dacă vrei prosperitate.”

Maneaua lui Nicolae Guță dedicată PSD a fost ștearsă de pe contul inițial de YouTube după ce organizatorii festivalului Neversea au reclamat încălcarea drepturilor de autor. În videoclip apar imagini de la evenimentul muzical de la Constanţa. Organizatorii Neversea spun că sunt departe de orice implicare în campanii electorale.

„Și în situația de față, ca în toate situațiile similare, am luat deja măsurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate. Suntem un festival de muzică de anvergura europeană. Artiști foarte cunoscuți din lume urcă pe scene la concerte. Așadar, suntem departe de orice implicare în campanii electorale, însă îi încurajăm pe toți europenii să își exprime dreptul democratic de a alege, de a vota!" a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare al Festivalului Neversea.

Videoclipul apare însă în continuare pe alte conturi de YouTube.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult