Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Elon Musk a deschis sucursală Tesla în România

Elon Musk - Tesla

Foto: Odd Andersen/ AFP / Profimedia

Gigantul american Tesla, controlat de Elon Musk, a deschis o sucursală în România, prin intermediul căreia urmează să deschidă stații Supercharger, scrie Profit.ro.

Tesla Motors Romania a fost înființată în urmă cu 12 zile și are sediul social în clădirea Central Business Park din București, relevă date prezentate de termene.ro și citate de Profit.ro.

Orașele în care vor fi deschise stații Supercharger (tehnologie de încărcare rapidă pentru mașinile electrice) în acest an sunt București, Timișoara, Pitești și Sibiu.

Potrivit datelor oficiale, la finalul anului 2019, în România erau înmatriculate 87 de automobile Tesla, dintre care 55 aveau o vechime mai mică de doi ani, iar 30 aveau, la 1 ianuarie, între 3 și 5 ani. Alături de cele cumpărate în 2020, rezultă un total de 143 de automobile Tesla în circulație, în România.

Tesla a anunţat pe 14 decembrie anul trecut că este în căutare de angajaţi pentru sucursala sa din România. Anunțurile postate pe site erau pentru cinci persoane, în Bucureşti, full-time: manager de magazin, consultant vânzări, manager de service şi doi tehnicieni pentru service. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult
Text: Loredana Voiculescu/ Voce: Alex Livadaru
sound-bars icon