Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Experiențe de ultimă oră cu noul HUAWEI Mate 40 Pro. Cum accesezi rapid știrile importante și toate aplicațiile preferate cu un simplu clic?

Huawei Mate 40 Pro

Noul HUAWEI Mate 40 Pro, disponibil acum și în România, îmbină cele mai performante tehnologii, designul emblematic și posibilitățile infinite de customizare cu aplicațiile preferate, grație magazinului HUAWEI AppGallery, preinstalat pe noul vârf de gamă.

Astfel, ai la dispoziție mii de aplicații, fie că vrei să rămâi la curent cu noutățile, să îți plătești facturile, să îți comanzi mâncare ori să asculți muzica preferată. Și, pentru a le identifica rapid, direct de pe ecranul de start al telefonului, ai la dispoziție instrumentul de căutare Petal Search.

Magazinul HUAWEI AppGallery, biblioteca virtuală în care sunt disponibile peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale, îți oferă acces către toate aplicațiile cu care vrei să îți personalizezi noul telefon.

Printre acestea se numără și aplicația Știrile PROTV, prin intermediul căreia ai acces rapid la articolele preferate, materiale video și transmisiuni live de la cele mai importante evenimente. Odată instalată aplicația, ești anunțat(ă) în timp real ori de câte ori apar informații noi, printr-o notificare de tip push.

Nu este însă singura aplicație disponibilă din zona de știri și divertisment. Ai la dispoziție, de asemenea, nume importante precum Digi 24, Biziday, Cinemagia, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online.

Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd și George România.

Petal Search: Cea mai scurtă cale către aplicația preferată

Cea mai rapidă modalitate de a găsi aplicația care te interesează este utilizarea instrumentului de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery. Aplicația dezvoltată de motorul de căutare Petal Search permite o căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind rezultate precise și relevante, ceea ce le permite utilizatorilor să își personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc.

HUAWEI Mate 40 Pro: Tehnologii de ultimă oră pentru experiențe unice de utilizare

Noul HUAWEI Mate 40 Pro, lansat la nivel internațional luna trecută, este disponibil și în România, din noiembrie, la partenerii operatori şi în magazinele Huawei, în nuanțele Black și Mystic Silver. Cel mai bun telefon Mate de până acum îmbină cele mai performante tehnologii Huawei cu designul emblematic, ecranul HUAWEI 88° Horizon oferind un afișaj captivant într-un pachet compact.

HUAWEI Mate 40 Pro vine cu un decupaj mai mic pentru camera frontală ce dispune de tehnologie 3D Face Unlock, o cameră selfie cu unghi ultra-larg și un senzor de gesturi extrem de precis.

Pentru un dispozitiv mereu pregătit de acțiune, noua funcție dinamică Eyes on Display poate fi activată dintr-o privire, cu afișaje interactive, care pot fi personalizate și care găzduiesc toate informațiile de pe telefon.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Emil check icon
  Are si softul de spy la vedere?
  • Like 2
 • Stelian check icon
  Propaganda pentru China comunista?
  Gata, s-a terminat si cu site-ul asta.
  • Like 2


Îți recomandăm

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult