Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Fifor, secretarul general al PSD: Vrem ca Liviu Dragnea să fie puternic și să fie eliberat din închisoare

Liviu Dragnea - Mihai Fifor

Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Mihai Fifor, noul secretar general al PSD, a spus joi seara la Antena3 că nimeni din PSD nu se dezice de Liviu Dragnea și că toți membrii de partid își doresc ca acesta să fie eliberat din închisoare. Fifor a caracterizat decizia CCR privind completurile de trei judecători ca fiind una „cutremurătoare”. 

„Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea în partid la noi, am spus-o și în congresul social-democraților. Vrem ca acesta să fie puternic și să fie eliberat, dacă lucrul acesta este decis de instanță. Decizia CCR spune că tot ceea ce s-a dat din 2003 încoace a fost dat pe baza completurilor de judecată constituite nelegal. Este cutremurător. Sunt niște ani în care completurile nelegal constituite au trimis în spatele gratiilor oameni, fără ca aceste completuri să aibă dreptul să facă acest lucru”, a spus Mihai Fifor la Antena3.

Completurile de trei de la instanța supremă au fost nelegal constituite, au decis miercuri magistrații de la Curtea Constituțională. CCR a admis astfel sesizarea lui Florin Iordache, privind un conflict juridic de natură constituțională între Parlament și Înalta Curte de Casație și Justiție pe tema completurilor de trei judecători specializate în fapte de corupție.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • FIFOR sa ia locul lui Dragnea daca acesta este eliberat inai te de a -si fi platit greselile!
  • Like 1
 • Dorin check icon
  Vise de PSD ist imbecil.
  • Like 2
 • Cutremurător în sensul că se cutremură carnea pe oamenii nehoți din România, când aud ce fac tikkalioțțky ăștia...din pix.
  Nelegale...cum nelegale, băi frate?
  Își închipuie cineva că ceceriștii ăștia au auzit de la Ăl De Sus ultimele noutăți în Giustizzia, și că, vezi Doamne...akku ne aliniarăm și noi la Cerințele Divine?
  ABIA ACUM s-a încălcat legea, e cireașa de pe tortul început cu ordonanța treișpe.
  FIFFORRE!!!! Oamenii CEI MAI VINOVAȚI au fost trimiși după gratii, nelegal e doar că au stat MULT PREA PUKKIN.
  • Like 2
 • Si eu sunt de acord este cutremurator sa vezi ce a ajuns CCR ca urmare a aditiilor de mare valoare Stan si Deliorga .Acum PSD are in CCR, 5 lichele care pot sa voteze orice, incusiv ca Dragnea e detinut politic.
  Iar cutremuratoare este pepiniera de prosti si lichele a PSD.
  Daca exista o senzatie ca s-a terminat cu asaltul justitiei , va inselati amarnic , circul abia acum incepe.
  • Like 2
 • Jegurile astea corupte nu se lasa pana nu ajung la 5%
  • Like 4
 • Vrem ca toti pesedistii, impreuna cu acest cutremurat, sa stea uniti in jurul infractorului dragnea. Exact acolo unde se afla el acum.
  De asemenea, aparent consumul de halucinogene este in fisa postului de secretar general al acestei haite. Inainte era mono-neuronalul ala de codrin, acum se gasi unul si mai tembel.
  • Like 6
 • Alex S. check icon
  Si noi vrem ca el sa ne-o suga cu tot cu dragnea, psd si toti carnatii care ne termina mental!
  • Like 3


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult