Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Fifor, secretarul general al PSD: Vrem ca Liviu Dragnea să fie puternic și să fie eliberat din închisoare

Liviu Dragnea - Mihai Fifor

Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Mihai Fifor, noul secretar general al PSD, a spus joi seara la Antena3 că nimeni din PSD nu se dezice de Liviu Dragnea și că toți membrii de partid își doresc ca acesta să fie eliberat din închisoare. Fifor a caracterizat decizia CCR privind completurile de trei judecători ca fiind una „cutremurătoare”. 

„Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea în partid la noi, am spus-o și în congresul social-democraților. Vrem ca acesta să fie puternic și să fie eliberat, dacă lucrul acesta este decis de instanță. Decizia CCR spune că tot ceea ce s-a dat din 2003 încoace a fost dat pe baza completurilor de judecată constituite nelegal. Este cutremurător. Sunt niște ani în care completurile nelegal constituite au trimis în spatele gratiilor oameni, fără ca aceste completuri să aibă dreptul să facă acest lucru”, a spus Mihai Fifor la Antena3.

Completurile de trei de la instanța supremă au fost nelegal constituite, au decis miercuri magistrații de la Curtea Constituțională. CCR a admis astfel sesizarea lui Florin Iordache, privind un conflict juridic de natură constituțională între Parlament și Înalta Curte de Casație și Justiție pe tema completurilor de trei judecători specializate în fapte de corupție.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • FIFOR sa ia locul lui Dragnea daca acesta este eliberat inai te de a -si fi platit greselile!
  • Like 1
 • Dorin check icon
  Vise de PSD ist imbecil.
  • Like 2
 • Cutremurător în sensul că se cutremură carnea pe oamenii nehoți din România, când aud ce fac tikkalioțțky ăștia...din pix.
  Nelegale...cum nelegale, băi frate?
  Își închipuie cineva că ceceriștii ăștia au auzit de la Ăl De Sus ultimele noutăți în Giustizzia, și că, vezi Doamne...akku ne aliniarăm și noi la Cerințele Divine?
  ABIA ACUM s-a încălcat legea, e cireașa de pe tortul început cu ordonanța treișpe.
  FIFFORRE!!!! Oamenii CEI MAI VINOVAȚI au fost trimiși după gratii, nelegal e doar că au stat MULT PREA PUKKIN.
  • Like 2
 • Si eu sunt de acord este cutremurator sa vezi ce a ajuns CCR ca urmare a aditiilor de mare valoare Stan si Deliorga .Acum PSD are in CCR, 5 lichele care pot sa voteze orice, incusiv ca Dragnea e detinut politic.
  Iar cutremuratoare este pepiniera de prosti si lichele a PSD.
  Daca exista o senzatie ca s-a terminat cu asaltul justitiei , va inselati amarnic , circul abia acum incepe.
  • Like 2
 • Jegurile astea corupte nu se lasa pana nu ajung la 5%
  • Like 4
 • Vrem ca toti pesedistii, impreuna cu acest cutremurat, sa stea uniti in jurul infractorului dragnea. Exact acolo unde se afla el acum.
  De asemenea, aparent consumul de halucinogene este in fisa postului de secretar general al acestei haite. Inainte era mono-neuronalul ala de codrin, acum se gasi unul si mai tembel.
  • Like 6
 • Alex S. check icon
  Si noi vrem ca el sa ne-o suga cu tot cu dragnea, psd si toti carnatii care ne termina mental!
  • Like 3


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult