Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Fifor, secretarul general al PSD: Vrem ca Liviu Dragnea să fie puternic și să fie eliberat din închisoare

Liviu Dragnea - Mihai Fifor

Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Mihai Fifor, noul secretar general al PSD, a spus joi seara la Antena3 că nimeni din PSD nu se dezice de Liviu Dragnea și că toți membrii de partid își doresc ca acesta să fie eliberat din închisoare. Fifor a caracterizat decizia CCR privind completurile de trei judecători ca fiind una „cutremurătoare”. 

„Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea în partid la noi, am spus-o și în congresul social-democraților. Vrem ca acesta să fie puternic și să fie eliberat, dacă lucrul acesta este decis de instanță. Decizia CCR spune că tot ceea ce s-a dat din 2003 încoace a fost dat pe baza completurilor de judecată constituite nelegal. Este cutremurător. Sunt niște ani în care completurile nelegal constituite au trimis în spatele gratiilor oameni, fără ca aceste completuri să aibă dreptul să facă acest lucru”, a spus Mihai Fifor la Antena3.

Completurile de trei de la instanța supremă au fost nelegal constituite, au decis miercuri magistrații de la Curtea Constituțională. CCR a admis astfel sesizarea lui Florin Iordache, privind un conflict juridic de natură constituțională între Parlament și Înalta Curte de Casație și Justiție pe tema completurilor de trei judecători specializate în fapte de corupție.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • FIFOR sa ia locul lui Dragnea daca acesta este eliberat inai te de a -si fi platit greselile!
  • Like 1
 • Dorin check icon
  Vise de PSD ist imbecil.
  • Like 2
 • Cutremurător în sensul că se cutremură carnea pe oamenii nehoți din România, când aud ce fac tikkalioțțky ăștia...din pix.
  Nelegale...cum nelegale, băi frate?
  Își închipuie cineva că ceceriștii ăștia au auzit de la Ăl De Sus ultimele noutăți în Giustizzia, și că, vezi Doamne...akku ne aliniarăm și noi la Cerințele Divine?
  ABIA ACUM s-a încălcat legea, e cireașa de pe tortul început cu ordonanța treișpe.
  FIFFORRE!!!! Oamenii CEI MAI VINOVAȚI au fost trimiși după gratii, nelegal e doar că au stat MULT PREA PUKKIN.
  • Like 2
 • Si eu sunt de acord este cutremurator sa vezi ce a ajuns CCR ca urmare a aditiilor de mare valoare Stan si Deliorga .Acum PSD are in CCR, 5 lichele care pot sa voteze orice, incusiv ca Dragnea e detinut politic.
  Iar cutremuratoare este pepiniera de prosti si lichele a PSD.
  Daca exista o senzatie ca s-a terminat cu asaltul justitiei , va inselati amarnic , circul abia acum incepe.
  • Like 2
 • Jegurile astea corupte nu se lasa pana nu ajung la 5%
  • Like 4
 • Vrem ca toti pesedistii, impreuna cu acest cutremurat, sa stea uniti in jurul infractorului dragnea. Exact acolo unde se afla el acum.
  De asemenea, aparent consumul de halucinogene este in fisa postului de secretar general al acestei haite. Inainte era mono-neuronalul ala de codrin, acum se gasi unul si mai tembel.
  • Like 6
 • Alex S. check icon
  Si noi vrem ca el sa ne-o suga cu tot cu dragnea, psd si toti carnatii care ne termina mental!
  • Like 3


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult