Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Florin Cîțu: Am aprobat programul Anghel Saligny. Se prefigurează o alianță toxică. Îi voi informa pe liderii europeni și pe partenerii strategici

Florin Cîțu și Dan Barna

Foto: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Guvernul a aprobat programul național de investiții Anghel Saligny, deși miniștrii USR - PLUS au lipsit din ședința Executivului. „Colegii din USR, deși sunt plătiți pentru asta, nu au venit la sedință, dar am avut cvorum și am adoptat Programul Anghel Saligny. Ceea ce avem în program  se regăseşte în programul de guvernare, cine spune altceva nu face decât să mintă. ”, a declarat Cîțu, la finalul ședinței de Guvern. 

În legătură cu moțiunea cenzură, pe care USR PLUS se pregătește să o depună cu voturile AUR, Cîțu a spus că se prefigurează „o alianță toxică”.

„O să iau legătura cu liderii europeni în legătură cu ceea ce se întâmplă în România. Avem o alianţă toxică care se prefigurează, o alianţă cu un partid extremist, un partid care vrea răul românilor. Voi informa liderii europeni despre acest lucru şi vom vedea ce cred aceştia. Bineînţeles, şi pe partenerii noştri strategici, SUA”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Paul check icon
  Ce o sa raporteze? Ca vrea sa fure și ie unii rai domnu’ UE boss, care nu îl lasă?
  • Like 1
 • Individul asta este abominabil , ma intreb cam cat timp pot sa-i mai ia apararea trompetistii din presa ?
  Demite unilateral oameni care fac parte dintr-o coalitie care de fapt l-a instalat in scaun si dupa ce face toate magariile, merge la occident sa se planga ca se creeaza coalitii toxice impotriva domniei sale.
  Si asa echipa castigatoare o sa ne infranga pe toti ...
  Mai Catule , nu este nici o coalitie toxica, caci nu o sa guverneze impreuna , dar ai fost atat de incapabil incat partide pe pozitii diametral opuse o sa voteze impreuna sa pleci acasa. Coalitie toxica este cand o sa apareti voi de mana cu PSD ( aripa "reformatoare" ...) ca sa salvati tara de la normalitate si s-o furati cum de altfel o faceti de 30 de ani incoace prin diferite PNDL-uri.
  • Like 0
  • @ Radu Bogdan
   Mr.Oh check icon
   Ce credeti ca se va intampla? Insasi UE deraiaza.
   Vorbeam cu cei din vest si am ajuns la concluzia ca vestul nu mai are unde fugi. Cei din est fug in vest. Dar unde sa fuga cei din vest? Situatia politica de dezastruoasa global. O sleahta de cumetrii politice conduc natiunile si lumea.
   Incompetenti, naivi si sociopati.
   • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult