Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Gimnasta Corina Ungureanu, după ce ministrul Sporturilor i-ar fi spus că nu o respectă ca om: „Mi-ați reamintit cât de mici sunteți voi care vă numiți șefi în Guvern”

corina ungureanu - FB

 (Foto Facebook/Corina Ungureanu)

Gimnasta Corina Ungureanu a povestit pe Facebook o discuție avută cu ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, care i-ar fi dat o „lecție de patriotism“.

„Am vorbit cam 10 minute. Eu însoțită de o gimnastă de 10 ani și dumnealui de către două persoane, restul delegației PSD asista de la distanță. Nu mi-a fost dat până acum să întâlnesc un om politic și am întâlnit destui...să-mi vorbească cu atâta lipsă de respect!”, a scris Corina Ungureanu, care în prezent este antrenor la clubul CS Petrolul Ploiești.

Postarea Corinei Ungureanu:

„LECȚIA MEA DE PATRIOTISM PRIMITA IERI DE LA DOMNUL MINISTRU AL SPORTULUI -BOGDAN MATEI in aeroportul Otopeni la sosiri in asteptarea bagajului!

De unde a plecat povestea? Terminam finalele pe aparate de la Arad. Prezenti in sala mai toata familia gimnasticii feminine, plus picii de 9-10 ani. Ajunge delegatia PSD ( ministru MTS, domnul Jianu, domnul Chifor si inca cațiva pe care nu stiu cum ii cheama). Au ajuns la sala la finalul concursului cand mai erau 3 gimnaste la sol de concurat, au efectuat premierea si au plecat. Noi, antrenorii, ne astepram sa ne intrebe ce ne doare daca tot au ajuns, fie si campanie, fie si doar pentru a da bine, dar veniti oameni buni 5 minute si ne salutati macar! NIMIC! Au plecat!

Vad postare pe paginile de FB ale MTS si a domnului ministru in care spune ca a asistat la finale. I-am scris sa rectifice si i-am recomandat ca simplu antrenor si angajat al MTS sa continue campania si dupa 26 mai, ca il asteptam la cat mai multe concursuri sa vada cum cresc sportivii nostri dar si in salile de antrenament nu doar din gimnatica! Domnul Matei s-a suparat pe mine si mi-a transmis ca ar dori sa vorbeasca cu mine. Bun...Il astept la sosiri, ma duc, ma prezint si mi-o iau cu patriotism dragi prieteni -)))) Dupa postarea mizerabila la adresa mea de pe pagina de FB a Ministerului, 40 min in zbor, recunosc ca fierbeam si eu -)))))

Am vorbit cam 10 minute. Eu insotita de o gimnasta de 10 ani si dumnealui de catre doua persoane, restul delegatiei PSD asistau de la distanta. Nu mi-a fost dat pana acum sa intalnesc un om politic si am intalnit destui...sa-mi vorbeasca cu atata lipsa de respect!!!

Ce imi amintesc:

ministru - d-ra Ungureanu, vedeti ca sunteti rupta de realitatea sportului?

eu-da, domnule ministru, o sa ma trezesc cand o sa-mi cada sala in cap si tencuiala din tavan in cap la copii in antrenamente

ministru- v-am dat bani la federatie!!!

eu- dvs nu stiti nici dupa atata timp ca federatia nu are cum sa finanteze cluburile??? NU PERMITE LEGEA!

ministru- scot postarea daca o scoateti si dvs, d-ra Ungureanu

eu- nu scot nimic ca eu sunt un civil si inca am voie sa vorbesc adevar, dvs sunteti demnitar si ati coborat foarte mult cand mi-ati raspuns la " mișto" de pe pagina oficiala la MTS.

ministru- ati venit vreodata la mine sa-mi cereti ceva?

eu- nu este treaba mea sa vin la dvs la MTS sa cer! E treaba dvs sa va ingrijiti de noi, angajatii dvs ca doar de asta sunteti pusi acolo!!!

Si in incheiere mi-a dat o " palma" verbala de m-a linistit domnul Matei si m-a pus la locul meu -)) " D-ră, va respect ca sportiv dar ca om, NU! " trebuia sa-mi spuna de la inceput asta si nu mai pierdeam 10 min din timpul dumnealui si nici al meu!

P.s singurul martor la discutie, gimnasta mea care ma insotea la vederea parintilor ei in aeroport: " mami, domnul ala inalt cu ochelari i-a spus domnisoarei ca nu o respecta ca om! "

Asta a fost lectia primita de mine de la " capul" sportului.

Va transmit domnule ministru, ca oamenii de sport, sunt oameni demni si muncitori si sunt mandra ca fac parte dintre ei!

SI DA, DA, DA, SUNT PRO ROMANIA DE AZI MAI MULT CA NICIODATA SI VA MULTUMESC CA MI-ATI REAMINTIT CAT DE MICI SUNTETI VOI ASTIA CARE VA NUMITI ȘEFI IN GUVERN ACUM!

ATI FOST MAI MIC DECAT MINE CHIAR DACA MA PRIVEATI DE SUS DE LA PROBABIL 1.90 AI DVS! ASTA E, AM DOAR 1.56 ...”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • #

  Ho ho ho ho .... Profu' de sport care la prima incercare de titularizare a obtinut fantastica nota de ..... 2,75 !!! ( doisaptescinci )
  La a doua incercare a saltat pina la ... 5,25 !!! Aproape dublu dar nu indeajuns .
  A mai tras odata in 2012 si a reusit in sfirsit sa fie prof de sprort . La 6 ani de la absolvire ...
  • Like 0
 • Eu o respect pe doamna Corina Ungureanu, atât ca om, cât și ca sportiv. Domnului ministru nu avem ce să îi cerem. Verificați ce personal are la cabinet! Printre angajați se află Bogdan Tălmaciu, cel care cere șpagă 10% de la hotelutrile care organizează taberele pentru studenți și alocă fondurile de la proiectele naționale tot pe șpagă. Am semnalat acest lucru Ministerului, dar, până la acest monment, nu am primit niciun răspuns. Ar fi un subiect de presă interesant, pentru detalii, îmi puteți scrie la adresa de mail a contului.
  • Like 0
 • VARLY VARLY check icon
  Oare ce inseamna sa fi OM la acest tovaras ??? Oare celalalt tovaras ce le conduce turma este OM in viziunea lui ??? Da ....OM este acela care a furat banii copiilor. Asa conducator de turma.....asa turma.
  • Like 1
 • Dorin check icon
  La ce ne puteam aștepta de la un demn urmaș a comuniștilor semianalfabeți decât Mârlănie și Prostie.
  • Like 2


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult