Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Goodbye, America! În fața și în spatele președintelui: un fotograf l-a văzut pe Barack Obama din două perspective

Dublu Clic este un proiect Republica în colaborare cu partenerii noștri de la Guliver Getty Images, care vă prezintă același eveniment văzut din două perspective diferite. 

În imaginea de mai jos, Barack Obama este surprins părăsind podiumul după ce a rostit la Chicago, în fața a 18.000 de persoane, discursul de rămas-bun la finalul a opt ani de mandat în fruntea SUA.

(Foto Christopher Dilts/Bloomberg via Guliver/Getty Images)

Același fotoreporter care a făcut poza de mai sus l-a fotografiat pe Barack Obama emoționat, vorbind despre sprijinul pe care Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama, care nu apare în imagine, i l-a acordat pe parcursul mandatelor lui. 

(Foto Christopher Dilts/Bloomberg via Guliver/Getty Images)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Trebuie sa fie greu sa te desparti de munca in care te-ai implicat cu adevarat, atatia ani. Majoritatea oamenilor cu mare influenta plang pentru os, nu pentru munca de care se despart.
    • Like 0
  • Emotionant moment! Am inceput sa-l urmaresc din curiozitate si am ramas in fata ecranului pina ce personajele principale au disparut; am savurat si discursul si reactiile celor implicati. Noua inca nu ni s-a intimplat, dar sa speram ca vom avea ocazia!
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult