Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Harta interactivă cu secțiile de votare de pe platforma Vot Diaspora riscă să dispară

harta code4romania

Echipa de voluntari de la Code for Romania, care a realizat votdiaspora.ro, o hartă interactivă cu toate secțiile de votare, a anunțat vineri pe Facebook că are nevoie de ajutor pentru continuarea proiectului. 

„La Europarlamentare am plătit 2.300 euro pentru a avea pe www.votdiaspora.ro harta interactivă cu toate cele peste 400 de secții de votare.

Nu s-a terminat încă prima zi de vot în străinătate și deja am plătit o factură de 878 dolari pentru 33.000 de căutări pe hartă pentru cele peste 800 de secții câte sunt disponibile la acest tur de alegeri.

Suntem impresionați de numărul mare de utilizatori și bucuroși că putem să fim de folos pentru sute de mii de români, dar în egală măsură suntem speriați de factura ce va veni după data de 10 noiembrie și cea din 25”, a anunțat Code for Romania.

Code for Romania este o comunitate de oameni care dezvoltă împreună soluţii IT pentru a rezolva probleme ale societăţii.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult