Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

iCEE.fest 2019: UPGRADE 100. Marcus Shingles: „Cred că Siri, Alexa, Inteligența Artificială și Machine Learning sunt principalele trenduri. E interesant cum se furișează în viețile noastre”

iCEEfest, festivalul care reunește specialiști în tehnologie, digital și marketing din toată lumea, a început joi la București, sub un nou nume: UPGRADE 100. Agenda evenimentului din acest an, desfășurat joi și vineri, cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, la care se adaugă speakeri-vedetă, precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, sau Marcus Shingles Entreprenor, ex-CEO Xprize.

Printre trendurile discutate în prima zi de festival se numără inteligența artificială tot mai prezentă în casele noastre, automatizarea reclamelor sau tehnologia blockchain.

„Și eu cred că Siri, Alexa, Inteligența Artificială și Machine Learning sunt principalele trenduri. E interesant cum se furișează în viețile noastre. Acum dispozitivele acestea sunt în casele noastre și ne ascultă”, a afirmat Marcus Shingles, potrivit Pagina de Media.  

Un alt subiect abordat în prima zi de UPGRADE 100 a fost cel al publicității digitale, a cărei valoare a ajuns în Europa, în 2018, la 55,1 miliarde de euro, în creștere cu 13,9% față de anul anterior.

Publicitatea digitală în România s-a ridicat anul trecut la 70 de milioane de euro. țara noastră aflându-se pe locul 23 între țările din Europa, mai scrie Pagina de Media

Vineri, în cea de-a doua zi de UPGRADE 100, participanții se vor întâlni cu Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, dar și cu futurologul Matthew Griffin.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Aiurea!!! Sunt în milioane de case.. Mai durează cel puțin 20 de ani până vor putea comunica și înțelege corect cea ce spui.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult

Mara Popescu

Mara Popescu este singura studentă româncă la medicină la King’s College din Londra, o pestigioasă instituție de învățământ. Este frumoasă, are 18 ani, e matură și echilibrată, este logică și structurată, ca și cum vârsta ei ar fi scrisă doar pe hârtie.

Citește mai mult