Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

iCEE.fest 2019: UPGRADE 100. Marcus Shingles: „Cred că Siri, Alexa, Inteligența Artificială și Machine Learning sunt principalele trenduri. E interesant cum se furișează în viețile noastre”

iCEEfest, festivalul care reunește specialiști în tehnologie, digital și marketing din toată lumea, a început joi la București, sub un nou nume: UPGRADE 100. Agenda evenimentului din acest an, desfășurat joi și vineri, cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, la care se adaugă speakeri-vedetă, precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, sau Marcus Shingles Entreprenor, ex-CEO Xprize.

Printre trendurile discutate în prima zi de festival se numără inteligența artificială tot mai prezentă în casele noastre, automatizarea reclamelor sau tehnologia blockchain.

„Și eu cred că Siri, Alexa, Inteligența Artificială și Machine Learning sunt principalele trenduri. E interesant cum se furișează în viețile noastre. Acum dispozitivele acestea sunt în casele noastre și ne ascultă”, a afirmat Marcus Shingles, potrivit Pagina de Media.  

Un alt subiect abordat în prima zi de UPGRADE 100 a fost cel al publicității digitale, a cărei valoare a ajuns în Europa, în 2018, la 55,1 miliarde de euro, în creștere cu 13,9% față de anul anterior.

Publicitatea digitală în România s-a ridicat anul trecut la 70 de milioane de euro. țara noastră aflându-se pe locul 23 între țările din Europa, mai scrie Pagina de Media

Vineri, în cea de-a doua zi de UPGRADE 100, participanții se vor întâlni cu Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, dar și cu futurologul Matthew Griffin.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Aiurea!!! Sunt în milioane de case.. Mai durează cel puțin 20 de ani până vor putea comunica și înțelege corect cea ce spui.
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult