Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Identificați huliganul! Un grup de agitatori a aruncat cu torțe și obiecte contondente în jandarmi în timpul protestului

Un grup de agitatori a aruncat cu torțe și obiecte contondente în jandarmi la protestul pașnic organizat în Piața Victoriei față de modificările pe care Guvernul vrea să le facă în sistemul de justiție. Ceilalți protestatari au condamnat gestul acestora, strigându-le „Nu așa!”.

În timpul confruntărilor un jandarm a fost rănit și transportat la spitalul Floreasca, în timp ce alții care au fost loviți au primit îngrijiri la fața locului și s-au întors în dipozitiv, a spus ministrul de Interne Carmen Dan, care a spus că mai multe persoane au fost reținute.

În filmarea de mai jos îl puteți vedea pe un bărbat aruncând cu un obiect în jandarmi. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Huligani sunt la psd, alde, in guvern. Ceioalti sunt niste primitivi retardati. Acum ati priceput de ce sunt tolerate clanurile si "suporterii"? Carne de tun, masa de manevra.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult

Mara Popescu

Mara Popescu este singura studentă româncă la medicină la King’s College din Londra, o pestigioasă instituție de învățământ. Este frumoasă, are 18 ani, e matură și echilibrată, este logică și structurată, ca și cum vârsta ei ar fi scrisă doar pe hârtie.

Citește mai mult