Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Imagini cu peroane pline până la refuz în stația Piața Victoriei, după ce un tren s-a defectat marți dimineață

metrou - aglomeratie

Aglomerație mare marți dimineaţă în staţia de metrou Piaţa Victoriei. 

Imagini postate pe rețelele de socializare arată peroanele și scările pline până la refuz. Totul după ce în jurul orei la 8:15 s-a produs o defecţiune la un tren de metrou ce mergea spre Pipera. Acesta a rămas blocat, iar echipele Metrorex au fost nevoite să retragă din circulație trenul defect.

„Metrorex informează publicul că astăzi, 26 martie a.c., la ora 08:15, pe Magistrala 2, s-a produs o defecţiune la trenul de metrou ce mergea spre Pipera. Călătorii aflați în tren au fost debarcați în stația Piața Victoriei 1, în condiții de siguranță și au fost preluați de celelalte trenuri pentru continuarea călătoriei. În acest moment, circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate. În cel mai scurt timp se va circula conform graficului. Între timp, echipele Metrorex au făcut demersurile necesare pentru retragerea trenului defect din circulație. Călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri dar și din stații”, se arată într-un comunicat de marți dimineață transmis de Metrorex. Compania a prezentat scuze călătorilor pentru disconfortul creat.

Aflați mai mult:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dorin check icon
  Se așteaptă o tragediei mai mare decât cea de la Colectiv,Deabia atunci vor mișca un pic.In rest salarii mari și prime cât cuprinde la Metrorex..
  • Like 1
 • fc check icon
  trageți semnalul de alarmă al unei crime anunțate. de mai bine de un an de zile... sau când. problema e a soluției alternative... care nu e. personal consider că problema nu e atât tehnică ori financiară cât de mentalitate. poporul român gândește economic. și săracul și bogatul, și parvenitul ș-adoptatul [ se-mprumută de virus, ) ], toți gândesc ” ca săracu' ”. aici apare un principiu inexistent în vorbirea popilor (ș-ar trebui, că-i salvator, nu salutar - și ei au o datorie enormă față de prostimea-turmă ce le-a fost dată-n ”păstorire”): Dumnezeu nu face plus cu minus. ( traducere: tot cel care... )
  • Like 0
 • Alien check icon
  Clar vina progresismului si a conspiratiei mondiale globaliste de stanga.
  • Like 1
  • @ Alien
   E doar prostie, hoție și incapacitate de a mai construi noi magistrale.
   • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult