Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

„Crima lentă”, noi imagini: o mare de oameni înghesuindu-se, vineri la metrou, în stația Piața Victoriei, din cauza unei defecțiuni

Aglomeraţie vineri dimineaţă la metrou. Din cauza unei defecţiuni tehnice, trenul a ajuns cu întârziere în staţia de la Piaţa Victoriei, potrivit Digi24.

Un călător a trimis pe adresa postului de televiziune imagini cu peronul plin de oameni. La reluarea circulaţiei, conductorii au făcut repetate apeluri către călători să permită închiderea uşilor, anunțând că următorul tren avea programată sosirea în stație peste un minut.

Aflați mai mult:

Călătoriile cu metroul se vor scumpi din 2019, din cauza măririlor salariale de la Metrorex

Preţul călătoriei cu metroul se va majora începând de anul viitor, aceasta fiind singura modalitate prin care se pot acoperi creşterile salariale cerute de sindicatele Metrorex, a declarat, joi, ministrul Transporturilor, Lucian Şova.

Sindicatele de la metrou au obţinut o creştere salarială de 20% pentru anul viitor, după ce au ameninţat cu greva generală.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Bayard check icon
  Hahahaha, este exact cum presupuneam, toate amenintarile cu greva au fost doar de ochii lumii. Pai Guvernul le promisese 20% cresteri, astia la sindicat au cerut 40% (absurd, nu?), intr-un final s-au inteles parca pe 23% :) Si acum Guvernul da vina pe sindicat, ca din cauza ca au cerut prea mult nu au ce face asa ca trebuie sa creasca tariful. Ideea este ca de fapt nu aveau bani sa le dea nimic, asa ca totul a fost o sceneta ca sa aiba un pretext sa creasca pretul cartelelor. Da? Manevre tipic FSN-iste de ani '90
  • Like 0
 • Chiar au fost baieti finuti ca au acceptat 20% :) Peste un an mai fac o greva pentru inca 20%. Cine o sa-i opreasca? Fara metrou e ca si cum n-ar merge semafoarele in tot orasul.
  • Like 1
  • @ Magotu Enigmatic
   Dan Dan Dan Dan check icon
   Isi recupereaza cei 20% la urmatoarea greva. Daca vrei sa ruinezi Bucurestiul, ii opresti metroul...o zi.
   • Like 0


Îți recomandăm

Nicolle Birta

- Maman, c'est du vrai chocolat? (mami, este ciocolată adevărată?). Întocmai ca în povești, băiețelul își lipise nasul roșu, înghețat de frig, de geamul vitrinei frumos decorate, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă. - Mais bien sûr c'est du vrai chocolat, (desigur că este ciocolată adevărată), îi răspunsese mama.

Citește mai mult

Povestile Cristinei autografe

„Pe cerul albastru, într-o casă de nori mare și albă, trăiau șase norișori frați. Cinci dintre ei erau gri, iar unul era roz. Cei gri făceau mereu glume pe seama celui roz, pentru că era altfel. Nu numai că era roz, dar atunci când norișorii făceau ploaie, el nu putea să stoarcă nici măcar o picătură. Oricât de tare se străduia. Și toți norișorii râdeau de el...”

Citește mai mult

Eataly

„Am lucrat mulți ani pentru a alege mici furnizori excelenți din Sicilia, Sardinia, Calabria, din toate regiunile din Italia. Am reușit să conving furnizorii să producă mai mult, dar la același standard de calitate. Și să le scriu și spun povestea, să le creez noi ambalaje și tot programul tehnic pentru a face față birocrației. Acum avem 2.000 de furnizori, foarte, foarte mici”, spune Oscar Farinetti.

Citește mai mult