Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

„Crima lentă”, noi imagini: o mare de oameni înghesuindu-se, vineri la metrou, în stația Piața Victoriei, din cauza unei defecțiuni

Aglomeraţie vineri dimineaţă la metrou. Din cauza unei defecţiuni tehnice, trenul a ajuns cu întârziere în staţia de la Piaţa Victoriei, potrivit Digi24.

Un călător a trimis pe adresa postului de televiziune imagini cu peronul plin de oameni. La reluarea circulaţiei, conductorii au făcut repetate apeluri către călători să permită închiderea uşilor, anunțând că următorul tren avea programată sosirea în stație peste un minut.

Aflați mai mult:

Călătoriile cu metroul se vor scumpi din 2019, din cauza măririlor salariale de la Metrorex

Preţul călătoriei cu metroul se va majora începând de anul viitor, aceasta fiind singura modalitate prin care se pot acoperi creşterile salariale cerute de sindicatele Metrorex, a declarat, joi, ministrul Transporturilor, Lucian Şova.

Sindicatele de la metrou au obţinut o creştere salarială de 20% pentru anul viitor, după ce au ameninţat cu greva generală.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Bayard check icon
    Hahahaha, este exact cum presupuneam, toate amenintarile cu greva au fost doar de ochii lumii. Pai Guvernul le promisese 20% cresteri, astia la sindicat au cerut 40% (absurd, nu?), intr-un final s-au inteles parca pe 23% :) Si acum Guvernul da vina pe sindicat, ca din cauza ca au cerut prea mult nu au ce face asa ca trebuie sa creasca tariful. Ideea este ca de fapt nu aveau bani sa le dea nimic, asa ca totul a fost o sceneta ca sa aiba un pretext sa creasca pretul cartelelor. Da? Manevre tipic FSN-iste de ani '90
    • Like 0
  • Chiar au fost baieti finuti ca au acceptat 20% :) Peste un an mai fac o greva pentru inca 20%. Cine o sa-i opreasca? Fara metrou e ca si cum n-ar merge semafoarele in tot orasul.
    • Like 1


Îți recomandăm

Banca Transilvania-logo

Finanțăm spitale, fabrici, şcoli, universități de stat şi private, baraje şi hidrocentale, autostrăzi şi cabinete veterinare, dar şi sute de mii de oameni. Susținem tot atâtea planuri şi vise ale românilor. Suntem cel mai mare finanțator instituțional al Statului prin impozite şi titluri de stat, precum şi al mediului de business românesc. Facem asta cu capitalul şi datorită competențelor acumulate în cei 25 de ani, aici, în țara noastră.

Citește mai mult

Café Istanbul

Boabe de cafea Arabica Mocha din Yemen se adaugă boabelor din India și Indonezia și te poartă cu simțurile într-un bazar oriental din alte vremuri. Amestecul exotic, intens, cu ale sale note condimentate, ce amintesc de piperul negru, te invită într-o călătorie prin istorie al cărui punct terminus este veacul în care Istanbulul, numit pe atunci Constantinopole, era cel mai bogat și mai populat oraș din lume și forfotea de viață și de tentații.

Citește mai mult