Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Imagini revoltătoare din interiorul Accademia di Romania din Roma: cum au fost tratați cetățenii români în secția de vot. „Au făcut absolut tot ce au putut să nu lase lumea să voteze”

vot la Roma

Mii de oameni erau duminică, în jurul orei 18:30, la coadă la vot la Accademia di Romania din Roma. Românii așteaptă ore întregi pentru a-și exercita dreptul constituțional la vot. 

Liviu Moldovean, unul dintre românii aflați azi la coadă la vot, ne-a transmis că la Roma plouă, e frig, iar unele persoane au început să plece de la coadă. Oamenii sperau în prelungirea programului la secțiile de vot, însă Biroul Electoral Central a refuzat solicitarea de prelungire a programului după ora 21.00. 

Mai jos, imagini de la Accademia di Romania din Roma, furnizate de Liviu Moldovean:

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult