Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Imaginile lunii vin de la Untold. Clujul a fost pentru câteva zile capitala muzicii din întreaga lume

Untold duminică

Festivalul Untold la care sute de mii de oameni au ascultat, timp de patru zile, peste 150 de artiști și s-a încheiat luni dimineața. 

Untold, deși asta ar fi percepția, NU înseamnă numai muzică electronică, dance, trance. 

De pildă, pe celelalte șase scene din perimetrul festivalului au fost și artiști care se adresează altui public. 

Dacă pe stadion îi vedeai, duminică, pe tinerii veniți să-i asculte pe Martin Garrix (al doilea DJ al lumii), la scena Forest, de exemplu, cea mai plăcută surpriză a serii a fost Tanya Stephens. 

Foto: Facebook Untold

Două secunde a durat ca tinerii tolăniți pe iarbă și prin hamace să sară în picioare. A fost nevoie doar să-i salute și să se audă două acorduri ale celor care o acompaniau, ca să câștige mulțimea.

Ultima seară de Untold, cea mai aglomerată de până acum, a început, pe scena principala, cu concertul Șuie Paparude. A urmat apoi britanicul Labirinth, aflat pentru prima dată la Untold.

 „Pot să vă spun că este minunat”, le-a spus acesta spectatorilor. Pe scenă s-au succedat apoi Ella Eyre, deținătoare a premiului Brit pentru cel mai bun single britanic, Parov Stelar, Lost Frequencies şi Afrojack. 

De departe cel mai așteptat personaj al serii a fost show-ul DJ-ului olandez Martin Garrix, care la doar 20 de ani, a ajuns între primii DJ ai lumii. 

„Am văzut înregistrări şi poze de anul trecut de la prietenii meu care au cântat aici. Armin mi-a spus cât de extraordinar s-a simţit, ceea ce mă face să fiu foarte entuziasmat la gândul că voi avea primul show în România”, a Martin Garrix înainte de începerea show-ului, care a durat aproape două ore.

Untold s-a încheiat spre dimineață cu focuri de artificii. „We just had a blast! ‪‎UNTOLD‬ was magical!”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook a festivalului la care au venit aproximativ 30.000 de străini. 80.000 de spectatori au luat parte la Untold doar în ziua de sâmbătă.

UNTOLD a fost desemnat Best major festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda.

Republica este partener media oficial al UNTOLD Festival la cea de a doua ediție, alături de ProTV și KissFM.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Deci se pot intampla si evenimente frumoase in Romania. Sper ca presa sa scrie in continuare si stiri pozitive. Nu doar scandaluri si alte cele.
    • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult