Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Incident la Institutul „Marius Nasta”. Un generator al unității mobile ATI a început să scoată fum

Incident Marius Nasta

Mașini de pompieri și ambulanțe au ajuns ajuns duminică seară seară la Institutul „Marius Nasta”, unde un generator al unității mobile ATI a început să scoată fum. Acolo se aflau 7 internați pacienți cu Covid, a anunțat șeful DSU Raed Arafat, citat de Digi24.

Au intervenit opt autospeciale de stingere și opt echipaje SMURD, dar în acest moment nu se mai observă degajare de fum.

„A fost un incident la generatorul extern al unității mobile, a fost o flamă", a declarat la Digi24 directorul medical al institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler. Aceasta a precizat că fumul a fost în exterior, că niciunul dintre pacienți nu era intubat, deși toți cei internați aveau forme severe de Covid, și că aceștia au fost transferați în interiorul institutului. 

Secția mobilă ATI, fusese deschisă săpătămâna aceasta.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult