Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Interviul de milioane de dolari al lui Oprah cu Meghan și Harry. Meghan Markle acuză familia regală de rasism: „Au existat conversații despre cât de închisă la culoare ar putea fi pielea fiului nostru când se va naște”

Meghan și Harry, în timpul interviului cu Oprah

Foto: Profimedia

Interviul în care prințul Harry și Meghan Markle au povestit detaliile rupturii de familia regală a fost difuzat duminică noapte de CBS. În timpul discuției de două ore cu Oprah Winfrey, Meghan a spus că unul din membrii familiei regale a exprimat îngrijorări legate de cât de închisă ar putea fi pielea copilului lor. „Nu doreau ca bebelușul să devină prinț sau prințesă”, a declarat ducesa de Sussex.

„În timp ce eram însărcinată, au existat discuții - nu vei primi securitate, nu i se va da un titlul, și, de asemenea, îngrijorări și conversații despre cât de închisă ar putea fi pielea lui”, a spus Meghan. Aceasta a refuzat să facă numele persoanei care a exprimat astfel de îngrijorări. La rândul său, Harry a precizat că a fost șocat la momentul respectiv.

Foto: Profimedia

Meghan Markle a povestit că a avut gânduri suicidare din cazua presiunii media, însă familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente. „Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Și acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale și foarte clare”, a spus ea.

Interviul a fost produs de compania lui Oprah Winfrey, Harpo Productions și vândut de ViacomCBS rețelelor de televiziune din toată lumea. Valoarea licenței plătită de CBS pentru a difuza interviul cu prințul Harry și Meghan Markle este cuprinsă între 7 și 9 milioane de dolari, scrie Wall Street Journal, citând surse care cunosc detaliile înțelegerii.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Un fenomen ingrijorator al lumii de azi este ca importanta muncii , profesiei , antreprenoriatului sunt trimise in derizoriu de catre o noua activitate mult mai facila . aceea de a gasi un numar suficient de prosti care sa fie interesati in ceea ce ai de spus. Cu cat numarul de prosti creste, cu atat aceasta meserie va deveni mai rentabila ....
  • Like 0
 • Cu bani sau fara....daca ai stofa de doamna/domn, nu dai din casa !
  • Like 4
  • @ cetateanul turmentat
   Delia MC Delia MC check icon
   A mai fost cineva care n-a dat din casă și a sfârșit-o prost, mama prințului Harry. Poate datul preventiv din casă ajută, dacă tot știe toată lumea atunci nu mai are rost... Evident, sunt doar speculații despre pățania prințesei Diana și situația de față e diferită, dar dacă...
   Până acum au comentat numai bărbați care nu văd deloc gestul frumos al prințului Harry de a-i fi alături consoartei. De romantism nu mai vorbesc, mai ales că a ieri a fost 8 Martie...
   • Like 1
 • Ce sa zic????
  Au făcut și ei ceva bani....
  Intre 9 și 10 milioane dolari pt nimic.....
  • Like 0
 • Nume check icon
  Nu inteleg de ce un astfel de articol de ziare de scandal are loc aici, dar ma rog...cand nu ai despre ce sa scri ai cateva subiecte in maneca, iar rasismul este unul dintre ele.
  Oricum titlul spune tot: milioane de dolari...in rest nimic
  • Like 2
 • Atitudinea doamnei respective nu mă miră. Se comportă ca o starletă care are nevoie de bani. Îndoielnică este însă atitudinea Prințului.
  • Like 1
  • @ Ion Podocea
   Multa lume a citit povesti in care broscoiul se transforma in print. Iata ca exista si o poveste cu un print care a fost transformat in broscoi.
   • Like 0


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult