Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Iohannis: Guvernul PSD trebuie să plece. PSD și-a bătut joc de români, mai ales de românii din diaspora. Rușine PSD!

Klaus Iohannis la Cotroceni

(Foto presidency.ro)

Președintele României, Klaus Iohannis, a mulţumit românilor pentru participarea la referendumul pe justiţie și a cerut demisia guvernului PSD, în urma rezultatului la alegeri, transmis de exit-poll. 

„Guvernul PSD trebuie să plece”, a spus șeful statului.

„PSD și-a bătut joc de români, mai ales de românii din diaspora. Rușine PSD!”, a spus duminică seara Klaus Iohannis.

Potrivit preşedintelui, românii au transmis clar şi ferm că vor o politică corectă, pentru o justiţie dreaptă, independentă. 

„Dragi români, vă mulțumesc că ați dat un vot clar, un vot ferm, care nu poate fi ignorat de niciun politician în România. Referendumul a trecut cu brio. Dragi români, ați votat clar si ferm pentru o politică corecta pentru o justitie independenta, pentru o buna guverare pentru români si pentru România. Vă multumesc pentru această participare, la referendumul pe care l-am convocat.”, a spus Iohannis.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • S-a mai intamplat ca Iohannis sa dea din gura fara sa spuna de fapt nimic. Nu e cazul acum. Are dreptate, PSD si-a batut joc de romanii din diaspora, a fost ca in 2014. De retinut.
    • Like 0


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult