Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Iohannis: Guvernul PSD trebuie să plece. PSD și-a bătut joc de români, mai ales de românii din diaspora. Rușine PSD!

Klaus Iohannis la Cotroceni

(Foto presidency.ro)

Președintele României, Klaus Iohannis, a mulţumit românilor pentru participarea la referendumul pe justiţie și a cerut demisia guvernului PSD, în urma rezultatului la alegeri, transmis de exit-poll. 

„Guvernul PSD trebuie să plece”, a spus șeful statului.

„PSD și-a bătut joc de români, mai ales de românii din diaspora. Rușine PSD!”, a spus duminică seara Klaus Iohannis.

Potrivit preşedintelui, românii au transmis clar şi ferm că vor o politică corectă, pentru o justiţie dreaptă, independentă. 

„Dragi români, vă mulțumesc că ați dat un vot clar, un vot ferm, care nu poate fi ignorat de niciun politician în România. Referendumul a trecut cu brio. Dragi români, ați votat clar si ferm pentru o politică corecta pentru o justitie independenta, pentru o buna guverare pentru români si pentru România. Vă multumesc pentru această participare, la referendumul pe care l-am convocat.”, a spus Iohannis.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • S-a mai intamplat ca Iohannis sa dea din gura fara sa spuna de fapt nimic. Nu e cazul acum. Are dreptate, PSD si-a batut joc de romanii din diaspora, a fost ca in 2014. De retinut.
    • Like 0


Îți recomandăm

Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult