Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șase ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus

Jair Bolsonaro - Sergio LIMA / AFP / Profimedia

Foto Sergio LIMA / AFP / Profimedia

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, notează BBC

Bolsonaro a minimalizat în mod repetat amploarea pandemiei, spunând în aprilie că este „doar o mică gripă” și că el nu va fi grav afectat de virus.

Acesta a cerut guvernatorilor regionali să relaxeze restricțiile, despre care a spus că au afectat economia, iar luni a anulat reglementările privind purtarea măștilor de protecție împotriva coronavirus.

Brazilia este a doua cea mai afectată țară din lume, cu peste 1,5 milioane de cazuri de covid-19 și mai mult de 65.000 de decese.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Pai sa mai faca niste flotari
    • Like 2


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult