Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Lia Olguța Vasilescu, „mustrată verbal” de Dragnea pentru afirmațiile despre plafonarea indemnizațiilor mamelor

Șeful PSD, Liviu Dragnea, i-a reproșat ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu că a comunicat prost pe tema plafonării indemnizației de creșterea copilului. Întrebat dacă aceasta a fost sancționată în cadrul Comitetului Executiv al partidului, Dragnea a spus că „a fost doar o mustrare verbală” și că speră să nu se mai întâmple. 

El a declarat că se poate discuta despre o plafonare a indemnizațiilor când vor exista mai multe argumente. „Când o să fie bine argumentat, putem discuta deocamdată nu, pentru că nici eu, nici dumneavoastră nu ştim exact câte cazuri de megaindemnizaţii sunt. Asta e de fapt problema”, a afirmat șeful PSD.

Dragnea a susținut că miniștrii PSD au căpătat un obicei prost. „Au căpătat un obicei prost. Sunt buni miniştri, au un act bun de guvernare, numai că ei comunică doar efectele, uitând să comunice înainte ceea ce a determinat acea măsură”, a spus el.

Ministrul Muncii a anunțat că vrea să plafoneze indemnizația pentru creșterea copilului  la 8.000 de lei lunar. Măsura, care nu apare în programul de guvernare al PSD, ar fi justificată, a susținut Lia Olguța Vasilescu pentru că ar opri „o înșelătorie”.

„Am spus că se transformă, deja, într-o industrie, pentru că față de anul trecut, unde până la jumătatea anului am plătit o sumă, aceeași sumă de bani am plătit-o acum în primele trei luni”, a afirmat aceasta.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Dragnea joacă inteligent.
    • Like 0
  • Sper sa greșesc ...."statul sint eu"....Cine o fi zis asta!?....ca dl dragnea nu este.....soarele ma-s......@
    • Like 0


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult