Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Lia Olguța Vasilescu, „mustrată verbal” de Dragnea pentru afirmațiile despre plafonarea indemnizațiilor mamelor

Șeful PSD, Liviu Dragnea, i-a reproșat ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu că a comunicat prost pe tema plafonării indemnizației de creșterea copilului. Întrebat dacă aceasta a fost sancționată în cadrul Comitetului Executiv al partidului, Dragnea a spus că „a fost doar o mustrare verbală” și că speră să nu se mai întâmple. 

El a declarat că se poate discuta despre o plafonare a indemnizațiilor când vor exista mai multe argumente. „Când o să fie bine argumentat, putem discuta deocamdată nu, pentru că nici eu, nici dumneavoastră nu ştim exact câte cazuri de megaindemnizaţii sunt. Asta e de fapt problema”, a afirmat șeful PSD.

Dragnea a susținut că miniștrii PSD au căpătat un obicei prost. „Au căpătat un obicei prost. Sunt buni miniştri, au un act bun de guvernare, numai că ei comunică doar efectele, uitând să comunice înainte ceea ce a determinat acea măsură”, a spus el.

Ministrul Muncii a anunțat că vrea să plafoneze indemnizația pentru creșterea copilului  la 8.000 de lei lunar. Măsura, care nu apare în programul de guvernare al PSD, ar fi justificată, a susținut Lia Olguța Vasilescu pentru că ar opri „o înșelătorie”.

„Am spus că se transformă, deja, într-o industrie, pentru că față de anul trecut, unde până la jumătatea anului am plătit o sumă, aceeași sumă de bani am plătit-o acum în primele trei luni”, a afirmat aceasta.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Dragnea joacă inteligent.
    • Like 0
  • Sper sa greșesc ...."statul sint eu"....Cine o fi zis asta!?....ca dl dragnea nu este.....soarele ma-s......@
    • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult