Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Liviu Dragnea se leapădă de Tudorel Toader: „Nu e rudă cu mine. Se pare că PSD nu și-l mai asumă”

Liviu Dragnea și Tudorel Toader

Foto: Inquam Photos

După ce l-a acuzat pe ministrul Justiției că a păcălit partidul în privința modificării Codurilor penale, Liviu Dragnea a spus că PSD nu și-l mai asumă pe Tudorel Toader. „Nu e rudă cu mine. A fost asumat de PSD, se pare că PSD nu și-l mai asumă”, a declarat Dragnea.

„Îl considerați prea important. Eu nu-l mai consider important”, a declarat el. 

Întrebat dacă vor fi adoptate modificările la Codurile penale, șeful PSD a răspuns: „Parlamentul trebuie să lucreze. A luat o pauză păcălit de Guvern, acum trebuie să lucreze”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ceea ce fac acesti domni a fost criticat de Marx, de ce ? Pentru ca fac parte in sensul economic din burghezie. Adica ei nu fac nici macar politica economica social-democrata, doctrina acceptata international, ci exploatarea capitalista a statului, exact ce faceam comunistii cei mai de nadejde.

    Daca esti la putere, adica in politica, nu mai dreptul sa faci ca in 'evul mediu', adica sa iei, renta in ??politica??, sa percepi taxe, ca un gangster, statului, mediului economic sau votantilor, sau cel mai grav sa nu poti face distictia dintre proprietatea publica si privata.

    Si nu am mir ca EU sare in aer pentru acestia nu respecta nimic, de la doctrina politica, la lege, de la intelegeri politice, la legi economice. Exact ca niste hoti care fura.
    • Like 0


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult