Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Lucian Bode, despre accidentul de circulație: Nu aveam nici un motiv să ne grăbim. Regret nespus acest incident

Accident ministru Lucian Bode

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a avut prima reacție publică, după ce șoferul mașinii în care se afla a încălcat mai multe reguli de circulație și a sfârșit prin a provoca un accident.

Ministrul a spus că în acel moment călătorea de patru ore și jumătate și se odihnea pe bancheta din spate.

„Demnitarul nu are dreptul să-i spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet, să folosească sau nu semnalele acustice și luminoase.

Demnitarul îi transmite șoferului destinația și ora la care dorește să ajungă. Șoferul SPP este singurul responsabil de traseu și de aducerea la destinație a demnitarului”, a declarat, potrivit Hotnews, Bode, care a spus că regretă incidentul

„Regret nespus acest incident, voi continua să mă deplasez dintr-un capăt al altul al țării respectând regulile de circulație”. a afirmat el.

Ministrul a sustinut că se deplasa de la Zalău la București, că mai avea 130 de kilometri până să ajungă în Capitală și nu se grăbea.

„Le-am comunicat celor de la SPP că destinația finală este sediul Guvernului iar ora de sosire pe care o anticipez era ora 20.00. Nu aveam niciun motiv să ne grăbim”.

Un motociclistaflat în trafic a filmat cum vehiculul Volkswagen Touareg în care se afla Bode face depășiri pe linia continuă, în timp ce are semnalele luminoase și acustice pornite.

Autoturismul aparține SPP și era condus de un angajat al instituției.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Am dori sa aflam cate luni de suspendare a permisului de circulatie a primit soferul d-lui Bode ?
    • Like 0
  • Dl.Bode doarme ca un prunc in masina,dansul,ministru chiar a drumurilor pe care ar trebui 24 din 24 sa circule ca sa i se intipareasca imaginea cozilor,gropilor,injuraturilor catre cei care incalca linia continua pt.ca sunt mai smecheri ca 'PROSTII" care stau in coloana.DEMISIA,DEMISIA,DEMISIA.
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult