Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Lucian Bode, despre accidentul de circulație: Nu aveam nici un motiv să ne grăbim. Regret nespus acest incident

Accident ministru Lucian Bode

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a avut prima reacție publică, după ce șoferul mașinii în care se afla a încălcat mai multe reguli de circulație și a sfârșit prin a provoca un accident.

Ministrul a spus că în acel moment călătorea de patru ore și jumătate și se odihnea pe bancheta din spate.

„Demnitarul nu are dreptul să-i spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet, să folosească sau nu semnalele acustice și luminoase.

Demnitarul îi transmite șoferului destinația și ora la care dorește să ajungă. Șoferul SPP este singurul responsabil de traseu și de aducerea la destinație a demnitarului”, a declarat, potrivit Hotnews, Bode, care a spus că regretă incidentul

„Regret nespus acest incident, voi continua să mă deplasez dintr-un capăt al altul al țării respectând regulile de circulație”. a afirmat el.

Ministrul a sustinut că se deplasa de la Zalău la București, că mai avea 130 de kilometri până să ajungă în Capitală și nu se grăbea.

„Le-am comunicat celor de la SPP că destinația finală este sediul Guvernului iar ora de sosire pe care o anticipez era ora 20.00. Nu aveam niciun motiv să ne grăbim”.

Un motociclistaflat în trafic a filmat cum vehiculul Volkswagen Touareg în care se afla Bode face depășiri pe linia continuă, în timp ce are semnalele luminoase și acustice pornite.

Autoturismul aparține SPP și era condus de un angajat al instituției.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Am dori sa aflam cate luni de suspendare a permisului de circulatie a primit soferul d-lui Bode ?
    • Like 0
  • Dl.Bode doarme ca un prunc in masina,dansul,ministru chiar a drumurilor pe care ar trebui 24 din 24 sa circule ca sa i se intipareasca imaginea cozilor,gropilor,injuraturilor catre cei care incalca linia continua pt.ca sunt mai smecheri ca 'PROSTII" care stau in coloana.DEMISIA,DEMISIA,DEMISIA.
    • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult