Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, la emisiunea „În fața ta” de la Digi24: „Dezvoltarea economică a României, blocată de corupție”

Invitat în emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, a spus că dezvoltarea economică a României este blocată de corupţie. Acesta a explicat cum sunt influenţate afacerile din România de legăturile dintre stat şi privat și a pledat pentru reducerea dependenței de contracte cu statul a anumitor companii românești.

„Să fie redusă corupția și libertatea proprietății să crească. Să existe un mediu de afaceri care să permită celor care vor să investească să se desprindă de stat. Cam 57 la sută dintre cei care votează sunt dependenți de redistribuirea de la bugetul consolidat al statului”, a declarat Croitoru.

Emisiunea integrală poate fi urmărită duminică, de la ora 13:05, la Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • check icon
  avem o problema : 55% din populatie sunt oamenii lui basescu !
  deci ? ii schimbam pe toti, de maine facem demonstratii de forta !
  psd are specialisti in toate domeniile, numa guvern nu poate aduna :)
  si dimineata a sunta ceasul ! adica i-a sunat ceasul si lu' pingelatu' :)
  • Like 0
 • Cri check icon
  Lucian Croitoru a fost omul lui Basescu, propus de acesta ca prim ministru, exact intr-o perioada cand sub conducerea marinarului semi-analfabet, in Romania coruptia era regina.
  Din punctul meu de vedere, Croitoru are credibilitate zero.
  • Like 0
 • Eu cred ca șeful tău, nemuritorul pământului, Isărescu, este unul dintre cei mai mari corupți, protectorul abuzurilor bancare, protectorul recuperatorilor... pe sistemul coafura rezista, masonul Isărescu rezista tuturor schimbărilor de guverne, e bine susținut.
  • Like 0
  • @ Serban Maraciuc
   Sa inteleg ca vreti politruc la BNR, nu mai vreti masoni, sa faca ce s a facut in Republica Moldova... Isarescu e un factor de stabilitate la BNR, o numire politica ar duce la deschiderea sacului cu bani pentru politicienii patrioti si nevanzatori de tara. Protectoratul cui? Darea in plata este o masura ce avantajeaza samsarii ce au ramas cu plevele imobiliare nevandute, iar conversia francului e o masura discriminatorie in primul rand fata de cei responsabili ce si au facut credite in monede mai stabile, dar ce sa stim... noi suntem patrioti si ne luptam cu ocultii.
   • Like 3
  • @ Bogdan Melinte
   Bai Melinte, du-te și te roagă la Doamne Sfinte! Ca noi, desculții /ne luptam cu toți ocultii.   • Like 0
  • @ Serban Maraciuc
   Am vazut ca pe facebook distribuiti campanii antivaccinare si alte lucruri... hm. Luptati va si cu klingonienii, nu va tine nimeni de rau. Dar in intermezzo ul cauzat de warp drive incercati sa mai folositi si organul aflat in cutia craniana si sa inchideti concomitent RTV. Va las, faceti l muci pe Soros, pe el, pe mama lui.
   • Like 2
  • @ Bogdan Melinte
   Fuguța repede la vaccinare și imunizare ca se anunță viroze apocaliptice!
   • Like 0
  • @ Bogdan Melinte
   check icon
   nu va raciti gura cu des-cultii :) cand se atinge cineva de o banca nationala moneda se face praf, mai mult valoreaza praful de pe drum decat moneda respectiva - exemplu venezuela unde 1 kg de hartii de 50 bolivari = 1 kg branza -
   http://www.news.com.au/finance/money/costs/venezuela-in-crisis-as-inflation-spirals-out-of-control/news-story/27638560847eaa8531985e40eaa36901
   • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult