Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Ludovic Orban, despre Klaus Iohannis: A luat-o razna complet, cred că nu își termină mandatul. Mă voi implica cu toată forţa într-un referendum de demitere

Iohannis-Orban -Inquam Photos/ Octav Ganea

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Fostul lider al PNL Ludovic Orban l-a criticat virulent pe președintele Klaus Iohannis, despre care a spus că „a luat-o razna complet”. 

„Trăim în România, o ţară frumoasă cu oameni frumoşi, doar că avem un preşedinte care a luat-o razna complet, care parcă a uitat că este preşedintele României şi se comportă ca un turist străin care se află în România, ignorându-şi complet obligaţiile pe care le are faţă de cetăţenii români şi acţionând împotriva intereselor României, în mod evident”, a afirmat Ludovic Orban duminică seară, la Realitatea Plus, potrivit News.ro.

Acesta a mai spus că felul în care se comportă acum Klaus Iohannis nu are legătură cu comportamentul pe care l-a avut cât timp au fost în parteneriat. „Cred că nu-şi termină mandatul, vă spun sincer”, a mai afirmat Orban.

Fostul președinte al PNL crede că una dintre ieşirile din criza politică actuală o reprezintă dizolvarea Parlamentului, care duce către alegeri anticipate, iar a doua soluţie o reprezintă suspendarea preşedintelui, dacă nu va proceda în acest fel. 

Orban susţine că, în acest ultim scenariu, se va „implica cu toată forţa” în referendumul care ar urma suspendării preşedintelui Klaus Iohannis, relatează News.ro,.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nu ar mai fi fost necesara vizita lui Orban la Realitatea Plus ca sa reconstatam cum arata un om disperat! Omul care crede ca se sfarseste lumea daca nu "lupta din toate puterile" ( si slava domnului ca are multe!) sa-l dea jos pe Iohannis ca sa vina el! Pentru ca cei care il aclama il vor indemna si sustine sa ajunga la Cotroceni! In toti anii de maturitate a luptat doar cu gura si i s-a dat alfabetul sa formuleze cele mai nastrusnice interpretari daca nu e el acolo, sus! Ma gandesc la faptul ca daca nu ajunge si noi ne vom trezi la timp, va trebui din nou sa traiasca din cotizatiile membrilor li9berali. Mi-am amintit cand l-a propus Antonescu pe Iohannis sa candideze la presedintie Quintus l-a indemnat sa participe si el dar a refuzat! De ce? Pentru ca lui ii trebuia atunci un loc cald spre fierbinte pentru a cloci ineptii si nu un loc in care sa munceasca efectiv cum e functia de presedinte! Mai ales ca acum acest presedinte isi permite sa aiba zilele de veek-ent ocupate cu diferite sporturi si nu stie nici sa cante la mandolina! Dar mai ales nu stie sa faca petreceri la Cotroceni ca el in biroul de premier!
    • Like 1


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult