Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Ludovic Orban merge mai departe: Trimitem la Monitorul Oficial toate ordonanţele de urgenţă. Din punctul nostru de vedere, sunt valide

Orban la digi

Foto captura

Ludovic Orban a declarat luni că toate cele 25 de ordonanțe de urgență adoptate în ședința maraton de dinainte de moțiunea de cenzură îndeplinesc condițiile pentru a intra în vigoare și vor fi trimise la Monitorul Oficial. 

„Am adoptat ordonanțe de urgență extrem de importante, benefice, care produc efecte pentru administrație, economie, fonduri europene. Toate ordonanțele de urgență vor fi transmise spre Monitorul Oficial", a spus Ludovic Orban.

Între cele 25 de OUG se numără şi cea pentru alegerile anticipate: „Am avut o motivare extrem de solidă, pentru că în legea alegerilor parlamentare nu a fost prevăzută situația alegerilor anticipate. În situația celor 90 de zile trebuia reglementate niște termene”, a adăugat Orban.

Ludovic Orban a spus miercuri la Digi24 că nu toate cele 25 de ordonanțe de urgență adoptate marți de Executiv au avizele necesare pentru a fi publicate în Monitorul Oficial, însă toate urmează să primească aceste avize. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • A doua idee este ca romanii nu stiu inca sa-si aleaga liderii. Si asta ma intristeaza cel mai mult. Pentru ca daca esti 'prost', din genetica, nu ai cum sa iesi la suprafata.
  De ce romanii nu pot sa-si aleaga lideri buni?? Este un mister pentru mine.
  • Like 1
 • Ideea de baza este: in viata ori mergi pana la capat cu ceea ce crezi,... ori esti un rahat. un looser (ratat de barbat). Si prima oportunitate este cea mai buna (asta am invatat-o dintr-o carte pe care a scris-o un evreu scapat de la Auschwitz).
  Eu sunt in US si am incredere ca ordonantele de urgenta date de PNL sunt cu bun simtz si cu inteligenta.
  • Like 1
 • Dan check icon
  Foarte bine ,, doresc mult succes !!
  • Like 1


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult