Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

„Mamma Mia!”, pentru clienții Telekom Romania

Mamma mia

photo icon Mamma mia

Fenomenul „musical” a apărut în Statele Unite ale Americii, în anii ’20, sub numele de ”„Comedie Muzicală”. Spre deosebire de comedia clasică din teatru și din film, ea accentua trăirile emoționale ale personajelor prin intermediul coloraturii muzicale. De aceea era nevoie ca actorii să aibă aptitudini muzicale remarcabile. Iar dacă nu erau cunoscute, aceasta era o bună ocazie de a fi descoperite.

De-a lungul timpului, musical-urile au cucerit inimile oamenilor prin arta teatrală sau cinematografică pusă în joc și prin interpretarea excepțională a actorilor. Olimpul incontestabil al zeilor acestui tip de spectacol a devenit Broadway-ul cu ale sale 41 de teatre profesioniste, care au avut puterea de a inspira prin producțiile lor generații întregi de actori. Și pentru că acest tip de spectacol încă scrie istorie, a venit timpul ca unul dintre cele mai cunoscute spectacole, „Mamma Mia!”, să fie adus pe scena Sălii Mari a Palatului din București, într-o producție sloveno-română și cu o distribuție integral românească.  

Spectacolul, care va avea premiera pe 24 mai și care este sponsorizat de Telekom Romania, îi aduce pe aceeași scenă pe Horia Brenciu și Ernest Fazahas, în rolul lui Harry, pe Aurelian Temişan, Cornel Ilie și pe Ciprian Teodorescu în rolul lui Sam, și, în rolul lui Bill, pe Adrian Nour, finalist al emisiunii sponsorizate de Telekom Romania, ”„Vocea României”.

„Mamma Mia!” spune o poveste de iubire despre relaţii și prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA. Povestea captivantă semnată de Catherine Johnson se desfășoară în cadrul solar al unei insule greceşti și este pusă în scenă de compania Prospot Doo împreună cu un grup de producători reuniţi de compania Atelier Promotion. Co-producătorii au decis că cea mai bună soluție pentru realizarea acestui spectacol este să apeleze la experiența WonderTheatre, producător de spectacole de tipul comediilor muzicale.

Pentru evenimentul numărul 1 al anului 2018, Telekom Romania pune 1000 de bilete la dispoziția clienților săi, prin intermediul portalului netliberare.ro. De aceea, primii 1.000 de clienți Telekom Romania, beneficiază în exclusivitate de bilete pe care le pot obține cu o reducere de 15% pentru spectacolele din 24, 25, 26 si 27 mai, de la Sala Palatului din București.

Telekom Romania vine în întâmpinarea clienților B2B atât cu o super ofertă #BusinessLiber, cât și cu un super spectacol din prima linie a creativității românești. Altfel spus, dubla ofertă propune ingrediente pentru o viață frumoasă, în care libertatea de a simți și de a comunica au primit rolurile principale. Promisiunea de #netliberare înseamnă atât beneficiul adus de cele mai bune servicii de internet mobil și de telefonie mobilă, cât și accesul la evenimentele care dau sunet și culoare unei vieți frumoase. Află detalii pe www.netliberare.ro

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult