Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Marcel Ciolacu anunță că PSD votează moțiunea USR-AUR „dacă ajunge în plen”: „Guvernul Cîțu trebuie să plece”

MArcel Ciolacu - FB

Marcel Ciolacu a anunțat, după ședința de duminică a PSD, că formațiunea politică pe care o conduce va vota moțiunea USR-AUR, dacă aceasta ajunge în plen.

„Dacă moţiunea USR-AUR va ajunge la vot în plen, atunci PSD o va vota. Dar nu să se întoarcă Barna în Guvern şi Ghinea să nenorocească PNRR. Vom merge până la capăt, alegeri anticipate. Prin urmare, alianţa USR - AUR trebuie să susţină acest demers. Dacă moţiunea alianţei USR -AUR nu ajunge în plen, suntem dispuşi să vorbim cu URS şi AUR, să convenim un text al moţiunii, să semneze moţiunea pentru a avea cele 234 de voturi şi în 10 minute o depunem. Guvernul Cîţu trebuie să plece. În acest moment pe circuitul parlamentar există o moţiune de cenzură, aşteptăm decizia Biroului Permanent reunit. Nu vă aşteptaţi, PSD va participa la această şedinţă”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

Reprezentanții PSD vor participa la ședința Birourilor Permanente Reunite, programată pentru luni, la ora 12.00, pentru a discuta calendarul moțiunii.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dan check icon
  De ce imi era frica , asa s-a intamplat ,
  -- Dupa votare si instituirea coalitiei ,am avut o presimtire ca ,, smecherul barna ,v-a face ceva necugetat si uite ca ,raul ,s-a produs .
  - Avem toate belelele ,doar asta ne mai lipseste ,sa vina iar psd & aur & usr la guvernare ,
  Avem , energie , carburanti f. scump , puterea de cumparare a romanilor scade drastic, DXeja centrala de apartament ,o folosim cu mare strictete , si ,,,mai punem o haina pe noi ,, vorba impuscatului ,
  --Ehe ,, cine a banuit ca,, vom ajunge asa vremuri ??
  Regret mult plecarea DOMNULUI CATALIN DRULA de la Transporturi , Nu vom mai avea noi asa un ,Ministru si Om de nadejde .
  • Like 0
 • Fac pariu , ca Ciolacu minte iarasi . O sa se intample lucruri si poate nici motiunea nu se va vota si probabil chiar daca se va intampla sa fie votata , nu va trece. PNL va continua sa guverneze cu ajutorul tacit si pe bani al PSD.
  • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult