Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Marcel Ciolacu anunță că PSD votează moțiunea USR-AUR „dacă ajunge în plen”: „Guvernul Cîțu trebuie să plece”

MArcel Ciolacu - FB

Marcel Ciolacu a anunțat, după ședința de duminică a PSD, că formațiunea politică pe care o conduce va vota moțiunea USR-AUR, dacă aceasta ajunge în plen.

„Dacă moţiunea USR-AUR va ajunge la vot în plen, atunci PSD o va vota. Dar nu să se întoarcă Barna în Guvern şi Ghinea să nenorocească PNRR. Vom merge până la capăt, alegeri anticipate. Prin urmare, alianţa USR - AUR trebuie să susţină acest demers. Dacă moţiunea alianţei USR -AUR nu ajunge în plen, suntem dispuşi să vorbim cu URS şi AUR, să convenim un text al moţiunii, să semneze moţiunea pentru a avea cele 234 de voturi şi în 10 minute o depunem. Guvernul Cîţu trebuie să plece. În acest moment pe circuitul parlamentar există o moţiune de cenzură, aşteptăm decizia Biroului Permanent reunit. Nu vă aşteptaţi, PSD va participa la această şedinţă”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

Reprezentanții PSD vor participa la ședința Birourilor Permanente Reunite, programată pentru luni, la ora 12.00, pentru a discuta calendarul moțiunii.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dan check icon
  De ce imi era frica , asa s-a intamplat ,
  -- Dupa votare si instituirea coalitiei ,am avut o presimtire ca ,, smecherul barna ,v-a face ceva necugetat si uite ca ,raul ,s-a produs .
  - Avem toate belelele ,doar asta ne mai lipseste ,sa vina iar psd & aur & usr la guvernare ,
  Avem , energie , carburanti f. scump , puterea de cumparare a romanilor scade drastic, DXeja centrala de apartament ,o folosim cu mare strictete , si ,,,mai punem o haina pe noi ,, vorba impuscatului ,
  --Ehe ,, cine a banuit ca,, vom ajunge asa vremuri ??
  Regret mult plecarea DOMNULUI CATALIN DRULA de la Transporturi , Nu vom mai avea noi asa un ,Ministru si Om de nadejde .
  • Like 0
 • Fac pariu , ca Ciolacu minte iarasi . O sa se intample lucruri si poate nici motiunea nu se va vota si probabil chiar daca se va intampla sa fie votata , nu va trece. PNL va continua sa guverneze cu ajutorul tacit si pe bani al PSD.
  • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult