Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Marcel Ciolacu anunță că PSD votează moțiunea USR-AUR „dacă ajunge în plen”: „Guvernul Cîțu trebuie să plece”

MArcel Ciolacu - FB

Marcel Ciolacu a anunțat, după ședința de duminică a PSD, că formațiunea politică pe care o conduce va vota moțiunea USR-AUR, dacă aceasta ajunge în plen.

„Dacă moţiunea USR-AUR va ajunge la vot în plen, atunci PSD o va vota. Dar nu să se întoarcă Barna în Guvern şi Ghinea să nenorocească PNRR. Vom merge până la capăt, alegeri anticipate. Prin urmare, alianţa USR - AUR trebuie să susţină acest demers. Dacă moţiunea alianţei USR -AUR nu ajunge în plen, suntem dispuşi să vorbim cu URS şi AUR, să convenim un text al moţiunii, să semneze moţiunea pentru a avea cele 234 de voturi şi în 10 minute o depunem. Guvernul Cîţu trebuie să plece. În acest moment pe circuitul parlamentar există o moţiune de cenzură, aşteptăm decizia Biroului Permanent reunit. Nu vă aşteptaţi, PSD va participa la această şedinţă”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

Reprezentanții PSD vor participa la ședința Birourilor Permanente Reunite, programată pentru luni, la ora 12.00, pentru a discuta calendarul moțiunii.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dan check icon
  De ce imi era frica , asa s-a intamplat ,
  -- Dupa votare si instituirea coalitiei ,am avut o presimtire ca ,, smecherul barna ,v-a face ceva necugetat si uite ca ,raul ,s-a produs .
  - Avem toate belelele ,doar asta ne mai lipseste ,sa vina iar psd & aur & usr la guvernare ,
  Avem , energie , carburanti f. scump , puterea de cumparare a romanilor scade drastic, DXeja centrala de apartament ,o folosim cu mare strictete , si ,,,mai punem o haina pe noi ,, vorba impuscatului ,
  --Ehe ,, cine a banuit ca,, vom ajunge asa vremuri ??
  Regret mult plecarea DOMNULUI CATALIN DRULA de la Transporturi , Nu vom mai avea noi asa un ,Ministru si Om de nadejde .
  • Like 0
 • Fac pariu , ca Ciolacu minte iarasi . O sa se intample lucruri si poate nici motiunea nu se va vota si probabil chiar daca se va intampla sa fie votata , nu va trece. PNL va continua sa guverneze cu ajutorul tacit si pe bani al PSD.
  • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult