Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influența substanțelor halucinogene atunci când a provocat accidentul în care a murit un tânăr

MArio Iorgulescu - captura

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, consumase cocaină și alcool, înainte de accidentul de duminică în care un tânăr și-a pierdut viața, anunță Digi24, care citează un raport preliminar al medicilor legiști.

Mario Iorgulescu, aflat la volanul unui autoturism marca Aston Martin, a pierdut controlul asupra volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Acul vitezometrului s-a oprit la 240 km/h, spun surse din poliție. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză, pentru că se mai întâmplă ca, în cazul accidentelor rutiere, acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • profun check icon
  Nu că ar fi cel mai important lucru din această nenorocire, dar viteza ar putea fi ușor (și destul de precis) calculată.

  E de ajuns ca de pe film să fie cronometrat timpul în care bolidul a trecut prin dreptul stâlpilor care se văd în înregistrare (viteza= distanța/ timp). De obicei, distanța între stâlpi este de 25m dar desigur, pentru acuratețe, ar trebui făcută o măsurătoare la fața locului.
  • Like 1
  • @ profun
   In jur de 40-50 m/ secunda adica ~ 160km/h.
   https://i.imgur.com/ialRNGd.png
   • Like 0
  • @ profun
   Stalpii din zona sunt amplasati la vreo 25 metrii. Din filmare parcurge cam distanta dintre doi stalpi / secunda.
   • Like 0
 • A te urca baut si sub influenta drogurilor la volan nu mai este un delict cavaleresc oarecare ci este un gest premeditat iar la urmarile avute ar trebui sanctionat dupa lege. Fiind insa in Romania guvernata de psd am unele indoieli si temerea ca influenta tatalui in gasirea si pronuntarea unei solutii se va repeta.
  • Like 2


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult