Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influența substanțelor halucinogene atunci când a provocat accidentul în care a murit un tânăr

MArio Iorgulescu - captura

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, consumase cocaină și alcool, înainte de accidentul de duminică în care un tânăr și-a pierdut viața, anunță Digi24, care citează un raport preliminar al medicilor legiști.

Mario Iorgulescu, aflat la volanul unui autoturism marca Aston Martin, a pierdut controlul asupra volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Acul vitezometrului s-a oprit la 240 km/h, spun surse din poliție. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză, pentru că se mai întâmplă ca, în cazul accidentelor rutiere, acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • profun check icon
  Nu că ar fi cel mai important lucru din această nenorocire, dar viteza ar putea fi ușor (și destul de precis) calculată.

  E de ajuns ca de pe film să fie cronometrat timpul în care bolidul a trecut prin dreptul stâlpilor care se văd în înregistrare (viteza= distanța/ timp). De obicei, distanța între stâlpi este de 25m dar desigur, pentru acuratețe, ar trebui făcută o măsurătoare la fața locului.
  • Like 1
  • @ profun
   In jur de 40-50 m/ secunda adica ~ 160km/h.
   https://i.imgur.com/ialRNGd.png
   • Like 0
  • @ profun
   Stalpii din zona sunt amplasati la vreo 25 metrii. Din filmare parcurge cam distanta dintre doi stalpi / secunda.
   • Like 0
 • A te urca baut si sub influenta drogurilor la volan nu mai este un delict cavaleresc oarecare ci este un gest premeditat iar la urmarile avute ar trebui sanctionat dupa lege. Fiind insa in Romania guvernata de psd am unele indoieli si temerea ca influenta tatalui in gasirea si pronuntarea unei solutii se va repeta.
  • Like 2


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult