Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Ce i-a spus medicului Cîrstoveanu fiul său: „Nu am inima ta să stau să mă bat cu toate lucrurile, să ai curajul să-i spui unui ministru că nu merge și el să să te înjure”

Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de Terapie Intensivă nou născuți de la Marie Curie, și-ar dori ca fiul să, student la Medicină, să rămână în țară și să se specializeze în pediatrie. 

„El a fost destul de supărat și a luat o bursă în afara țării. Din fericire, s-a întors în anul șase, dar nu știu ce va face pe viitor. Îmi doresc foarte mult să rămână și îl îndemn să meargă spre zonele deficitare, cum ar fi zona pediatrică. El sune: Nu, n-o să merg în zona intensivă, nu am inima ta să stau să mă bat cu toate lucrurile, să ai curajul să-i spui unui ministru că nu merge și el să fie nervos pe tine, să te înjure”, a povestit, în timpul emisiunii „În fața ta”, de la Digi24, cel supranumit „medicul copiilor”. 

Foto: „În fața ta”, Digi24

Surprinși că a existat un ministru care a avut îndrăzneala să îl înjure, moderatorii l-au rugat pe Cătălin Cîrstoveanu să dea mai multe detalii. „Orice se poate întâmpla. Unii sunt mai supărați”, a spus el.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult