Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Ce i-a spus medicului Cîrstoveanu fiul său: „Nu am inima ta să stau să mă bat cu toate lucrurile, să ai curajul să-i spui unui ministru că nu merge și el să să te înjure”

Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de Terapie Intensivă nou născuți de la Marie Curie, și-ar dori ca fiul să, student la Medicină, să rămână în țară și să se specializeze în pediatrie. 

„El a fost destul de supărat și a luat o bursă în afara țării. Din fericire, s-a întors în anul șase, dar nu știu ce va face pe viitor. Îmi doresc foarte mult să rămână și îl îndemn să meargă spre zonele deficitare, cum ar fi zona pediatrică. El sune: Nu, n-o să merg în zona intensivă, nu am inima ta să stau să mă bat cu toate lucrurile, să ai curajul să-i spui unui ministru că nu merge și el să fie nervos pe tine, să te înjure”, a povestit, în timpul emisiunii „În fața ta”, de la Digi24, cel supranumit „medicul copiilor”. 

Foto: „În fața ta”, Digi24

Surprinși că a existat un ministru care a avut îndrăzneala să îl înjure, moderatorii l-au rugat pe Cătălin Cîrstoveanu să dea mai multe detalii. „Orice se poate întâmpla. Unii sunt mai supărați”, a spus el.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult