Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Mihai Tudose, dus de urgență la spital, după ce a suferit un infarct. „Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident”. UPDATE

Mihai Tudose- Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

(Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus marți de urgență la spital, după ce a suferit un infarct.

UPDATE: Mihai Tudose, mesaj pe Facebook, marți seara: „Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”

UPDATE: Victor Ponta: „Sunt convins că Mihai va fi bine. Eram mai mulți colegi alături de el la momentul în care nu s-a simțit bine ( din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi). Mulțumim celor de la Ambulanța și de la SMURD pentru intervenția profesionistă. Am încredere în medicii care îl tratează în acest moment! Suntem alături de familia lui și cu siguranță va fi totul bine. Îl așteptăm toti pe Mihai să revină cât mai repede alături de Echipa ProRomânia care are mare încredere și mare nevoie de el!”, a scris Ponta pe Facebook.

UPDATE: Mihai Tudose este în stare stabilă. Fostului premier, care a suferit un infarct masiv, i-au fost montate două stenturi și va rămâne în continuare sub supravegherea medicilor. 

Mihai Tudose se afla la un eveniment la care participau mai mulți membri Pro România, în momentul în care i s-a făcut rău, potrivit Digi24. Informația a fost confirmată și de Victor Ponta, liderul Pro România.

Colegii săi de partid spun că Mihai Tudose s-a plâns în ultima perioadă că se simțea rău. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult