Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Mihai Tudose, dus de urgență la spital, după ce a suferit un infarct. „Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident”. UPDATE

Mihai Tudose- Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

(Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus marți de urgență la spital, după ce a suferit un infarct.

UPDATE: Mihai Tudose, mesaj pe Facebook, marți seara: „Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”

UPDATE: Victor Ponta: „Sunt convins că Mihai va fi bine. Eram mai mulți colegi alături de el la momentul în care nu s-a simțit bine ( din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi). Mulțumim celor de la Ambulanța și de la SMURD pentru intervenția profesionistă. Am încredere în medicii care îl tratează în acest moment! Suntem alături de familia lui și cu siguranță va fi totul bine. Îl așteptăm toti pe Mihai să revină cât mai repede alături de Echipa ProRomânia care are mare încredere și mare nevoie de el!”, a scris Ponta pe Facebook.

UPDATE: Mihai Tudose este în stare stabilă. Fostului premier, care a suferit un infarct masiv, i-au fost montate două stenturi și va rămâne în continuare sub supravegherea medicilor. 

Mihai Tudose se afla la un eveniment la care participau mai mulți membri Pro România, în momentul în care i s-a făcut rău, potrivit Digi24. Informația a fost confirmată și de Victor Ponta, liderul Pro România.

Colegii săi de partid spun că Mihai Tudose s-a plâns în ultima perioadă că se simțea rău. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult