Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Mihai Tudose, dus de urgență la spital, după ce a suferit un infarct. „Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident”. UPDATE

Mihai Tudose- Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

(Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus marți de urgență la spital, după ce a suferit un infarct.

UPDATE: Mihai Tudose, mesaj pe Facebook, marți seara: „Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”

UPDATE: Victor Ponta: „Sunt convins că Mihai va fi bine. Eram mai mulți colegi alături de el la momentul în care nu s-a simțit bine ( din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi). Mulțumim celor de la Ambulanța și de la SMURD pentru intervenția profesionistă. Am încredere în medicii care îl tratează în acest moment! Suntem alături de familia lui și cu siguranță va fi totul bine. Îl așteptăm toti pe Mihai să revină cât mai repede alături de Echipa ProRomânia care are mare încredere și mare nevoie de el!”, a scris Ponta pe Facebook.

UPDATE: Mihai Tudose este în stare stabilă. Fostului premier, care a suferit un infarct masiv, i-au fost montate două stenturi și va rămâne în continuare sub supravegherea medicilor. 

Mihai Tudose se afla la un eveniment la care participau mai mulți membri Pro România, în momentul în care i s-a făcut rău, potrivit Digi24. Informația a fost confirmată și de Victor Ponta, liderul Pro România.

Colegii săi de partid spun că Mihai Tudose s-a plâns în ultima perioadă că se simțea rău. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult