Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, despre demisia lui Kovesi: Ar fi un gest de onoare

Carmen Dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat joi că președintele Klaus Iohannis ar trebui să respecte decizia Curții Constituționale care îi cere să o revoce pe Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al DNA.

"Mi-aş dori să dea dovadă de responsabilitate şi să procedeze în consecinţă”, a spus aceasta, citată de News.ro

Întrebată dacă Laura Codruţa Kovesi ar trebui să-şi dea demisia, Carmen Dan a spus că ar fi un gest de onoare.

"E un gest de onoare, aş zice, dar.. E o analiză proprie pe care unii dintre noi aşteaptă să o facă. Oricum, există această decizie, oricum ştim că este obligatorie şi aşteptăm de la preşedintele României să o respecte”, a declarat ministrul de Interne.

Curtea Constituțională a admis ieri sesizarea Guvernului care a reclamat existența unui conflict între puteri și a emis un comunicat de presă în care a spus că Iohannis trebuie să o revove pe Kovesi.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Flo check icon
  Tovarasa are un tupeu nesimtit; nu mai bine s-ar uita in propria-i ograda, si si-ar da demisia de onoare? Nu de alta,dar se vede de la o posta ca politistii lucreaza in conditii improprii, in cladiri in care cade tencuiala si nezugravite de zeci de ani, fara camere de ancheta, fara imprimante si fara hartie - unii dintre ei aduc hartie si consumabile de acasa- , parcul auto e vechi, personalul e la limita,si asta in mod voit dupa ce a pensionat zeci de mii de politisti inainte de vreme - miza fiind evident lasarea dosarelor in nelucrare- discriminarea crasa salariala intre politistii care lucreaza la ordine publica si politistii judiciaristi, lipsa de organizare interna, lipsa unui sistem informatic pentru desfasurarea eficienta a muncii,etc...Iar tovarasa ce face? Se uita in alta ograda? Penibil!
  • Like 0
 • cine ne vorbeste de onoare...p12d4 care l-a tzepuit pe tudose de si-a dat fraieru demisia...ce tupeu la pocnitoarea asta
  • Like 0
 • Din seria "asa ne trebuie!" doamna ministru de interne cere o demisie de ONOARE. Mai lipsea sa-i atraga atentia doamnei Kovesi cat de "onorabili" sunt ministrii actuali...
  • Like 0
 • onoare cere ministreasa in al carei minister politistii acopereau un pedofil politist. W T F ?
  • Like 0
 • Cuvîntul „onoare” în gura toantei astea arată ca o cămașă de mătase pe o pubelă.
  • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult