Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia din Guvern. Plumb: „Vă asigur că suntem pregătiți pentru preluarea președinției Consiliului UE”

Victor Negrescu

(Foto: Facebook)

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia din Guvern, anunțul fiind făcut la ședința de ieri a Executivului. Victor Negrescu avea un rol important în pregătirea preluării președinției Consiliului Uniunii Europene de către România, de la 1 ianuarie 2019.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a confirmat sâmbătă, la Digi24, că ministrul Negrescu și-a înaintat demisia din Cabinet, adăugând că Guvernul este pregătit pentru preluarea președinției Consiliului UE. Rovana Plumb a spus că nu ştie ca Negrescu să aibă nemulţumiri legate de pregătirile pentru preşedinţia UE şi nici dacă acesta se afla pe lista miniştrilor remaniabili.

Vă asigur că suntem pregătiți pentru preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene. Această președinție este exercitată de toți miniștrii, în frunte cu dna premier Viorica Dăncilă. Suntem pregătiți să facem față”, a repetat ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • asta e raspunsul standard pe care un repetent il ofera atunci cind e intrebat daca s-a pregatit pt texa/examen...cred ca inca nu am atins fundul...de-abea incepem ca natzie sa intram cu nasul in rahat...cu toate astea...procentele psd rezista mai ceva ca frezura veorikai in reclama la fixativ
    • Like 0
  • Doamna aceasta de plumb credeti ca este in stare de ceva?Este usor sa dai verdicte
    [nu-i asa}cand TU nu ai dat socoteala pentru faptele comise de tine pentru ca ti-ai pus pavaza parlamentul. Ce tara de prosti suntem!
    • Like 0


Îți recomandăm

Banca Transilvania-logo

Finanțăm spitale, fabrici, şcoli, universități de stat şi private, baraje şi hidrocentale, autostrăzi şi cabinete veterinare, dar şi sute de mii de oameni. Susținem tot atâtea planuri şi vise ale românilor. Suntem cel mai mare finanțator instituțional al Statului prin impozite şi titluri de stat, precum şi al mediului de business românesc. Facem asta cu capitalul şi datorită competențelor acumulate în cei 25 de ani, aici, în țara noastră.

Citește mai mult

Café Istanbul

Boabe de cafea Arabica Mocha din Yemen se adaugă boabelor din India și Indonezia și te poartă cu simțurile într-un bazar oriental din alte vremuri. Amestecul exotic, intens, cu ale sale note condimentate, ce amintesc de piperul negru, te invită într-o călătorie prin istorie al cărui punct terminus este veacul în care Istanbulul, numit pe atunci Constantinopole, era cel mai bogat și mai populat oraș din lume și forfotea de viață și de tentații.

Citește mai mult