Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia din Guvern. Plumb: „Vă asigur că suntem pregătiți pentru preluarea președinției Consiliului UE”

Victor Negrescu

(Foto: Facebook)

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia din Guvern, anunțul fiind făcut la ședința de ieri a Executivului. Victor Negrescu avea un rol important în pregătirea preluării președinției Consiliului Uniunii Europene de către România, de la 1 ianuarie 2019.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a confirmat sâmbătă, la Digi24, că ministrul Negrescu și-a înaintat demisia din Cabinet, adăugând că Guvernul este pregătit pentru preluarea președinției Consiliului UE. Rovana Plumb a spus că nu ştie ca Negrescu să aibă nemulţumiri legate de pregătirile pentru preşedinţia UE şi nici dacă acesta se afla pe lista miniştrilor remaniabili.

Vă asigur că suntem pregătiți pentru preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene. Această președinție este exercitată de toți miniștrii, în frunte cu dna premier Viorica Dăncilă. Suntem pregătiți să facem față”, a repetat ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • asta e raspunsul standard pe care un repetent il ofera atunci cind e intrebat daca s-a pregatit pt texa/examen...cred ca inca nu am atins fundul...de-abea incepem ca natzie sa intram cu nasul in rahat...cu toate astea...procentele psd rezista mai ceva ca frezura veorikai in reclama la fixativ
    • Like 0
  • Doamna aceasta de plumb credeti ca este in stare de ceva?Este usor sa dai verdicte
    [nu-i asa}cand TU nu ai dat socoteala pentru faptele comise de tine pentru ca ti-ai pus pavaza parlamentul. Ce tara de prosti suntem!
    • Like 0


Îți recomandăm

Nicolle Birta

- Maman, c'est du vrai chocolat? (mami, este ciocolată adevărată?). Întocmai ca în povești, băiețelul își lipise nasul roșu, înghețat de frig, de geamul vitrinei frumos decorate, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă. - Mais bien sûr c'est du vrai chocolat, (desigur că este ciocolată adevărată), îi răspunsese mama.

Citește mai mult

Povestile Cristinei autografe

„Pe cerul albastru, într-o casă de nori mare și albă, trăiau șase norișori frați. Cinci dintre ei erau gri, iar unul era roz. Cei gri făceau mereu glume pe seama celui roz, pentru că era altfel. Nu numai că era roz, dar atunci când norișorii făceau ploaie, el nu putea să stoarcă nici măcar o picătură. Oricât de tare se străduia. Și toți norișorii râdeau de el...”

Citește mai mult

Eataly

„Am lucrat mulți ani pentru a alege mici furnizori excelenți din Sicilia, Sardinia, Calabria, din toate regiunile din Italia. Am reușit să conving furnizorii să producă mai mult, dar la același standard de calitate. Și să le scriu și spun povestea, să le creez noi ambalaje și tot programul tehnic pentru a face față birocrației. Acum avem 2.000 de furnizori, foarte, foarte mici”, spune Oscar Farinetti.

Citește mai mult