Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia din Guvern. Plumb: „Vă asigur că suntem pregătiți pentru preluarea președinției Consiliului UE”

Victor Negrescu

(Foto: Facebook)

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia din Guvern, anunțul fiind făcut la ședința de ieri a Executivului. Victor Negrescu avea un rol important în pregătirea preluării președinției Consiliului Uniunii Europene de către România, de la 1 ianuarie 2019.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a confirmat sâmbătă, la Digi24, că ministrul Negrescu și-a înaintat demisia din Cabinet, adăugând că Guvernul este pregătit pentru preluarea președinției Consiliului UE. Rovana Plumb a spus că nu ştie ca Negrescu să aibă nemulţumiri legate de pregătirile pentru preşedinţia UE şi nici dacă acesta se afla pe lista miniştrilor remaniabili.

Vă asigur că suntem pregătiți pentru preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene. Această președinție este exercitată de toți miniștrii, în frunte cu dna premier Viorica Dăncilă. Suntem pregătiți să facem față”, a repetat ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • asta e raspunsul standard pe care un repetent il ofera atunci cind e intrebat daca s-a pregatit pt texa/examen...cred ca inca nu am atins fundul...de-abea incepem ca natzie sa intram cu nasul in rahat...cu toate astea...procentele psd rezista mai ceva ca frezura veorikai in reclama la fixativ
    • Like 0
  • Doamna aceasta de plumb credeti ca este in stare de ceva?Este usor sa dai verdicte
    [nu-i asa}cand TU nu ai dat socoteala pentru faptele comise de tine pentru ca ti-ai pus pavaza parlamentul. Ce tara de prosti suntem!
    • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult