Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Șeful Gărzii de Mediu Bucureşti a fost demis

Ionel Glaman

Sursa foto: G4Media

UPDATE: Viorel Glăman a fost demis din funcţia de şef al Gărzii de Mediu Bucureşti.

Știrea inițială:

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunțat miercuri că a cerut șefului Gărzii Naționale de Mediu înlăturarea din funcție a lui Viorel Glăman, șeful Gărzii de Mediu București, din cauza „implicării nu tocmai eficiente în monitorizarea problemelor de mediu”. 

Glăman a povestit că a aflat despre poluarea masivă de duminică noaptea luni dimineață, în drum spre birou, când a văzut smogul. 

„Am observat și eu norul respectiv în drum spre birou”, a declarat Glăman la Digi24.

Acesta a spus că atunci când a ajuns la serviciu ministrul Mediului trasase un plan de acțiune și că Garda de Mediu efectuează în această săptămână controale la firmele care au autorizație pentru procese de ardere. Totodată, șeful Gărzii de Mediu s-a plâns că are puțini oameni în subordine și că aceștia sunt prost plătiți. În timpul discuției, jurnalistul Lucian Mândruță l-a întrebat dacă știe definiția unui ecosistem, iar directorul Gărzii de Mediu de București a răspuns: „Nu o știu!”

Viorel Glăman s-a remarcat pe Facebook prin fotografii la bustul gol la bere sau călare pe porc.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Instituțiile au o urgentă nevoie de salubrizare a paraziților de tip ”glăman!
  • Like 1
 • Dorin check icon
  Un porc spinos mai puțin .
  • Like 0
 • Delia MC Delia MC check icon
  Porcul a fost dat jos de pe porc.
  • Like 1
 • ion check icon
  in sfarsit o veste buna!!!!!
  • Like 0
 • Oho norabilul domn a ajuns în funcție pe baza unui examen crunt, nu?! Exact acesta este sistemul prin care politrucii și-au subordonat toate instituțiile, ne calcă în picioare toate drepturile elementare, legale și constituționale, având grijă să-și apropie suficienți creduli, interesați sau dezinformați, cu scopul de a obține voturi și a perpetua găștile. Totuși, unde sunt procurorii?! unde au fost în ultimii 30 de ani?! sau poate șefii lor au fost numiți tot de către politruci nesătui?!
  • Like 3
  • @ Ion Popescu
   Cum de FIOROASA de primar n a stiut cine i vinovatul?????ca i mor votantii de atata poluare si ea i a pacalit ca milioanele de masini sunt cauza,dar acum a gasit VINOVATUL..
   • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult