Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Nicholas Ionel – primăvară în septembrie?

Nicholas David Ionel

 În sfârșit, o flăcăruie în întunericul tenisului băieților din România. Meci extraordinar, câștigat în Cupa Davis, în deplasare, de tânărul Nicholas David Ionel, 19 ani, antrenat de Andrei Pavel, în fața experimentatului și mult mai bine clasatului (aproape 200 de locuri diferență) slovac Norbert Gombos (32 ani).

Nicholas a luptat cu o dăruire și dârzenie cum n-am mai văzut de mult pe la noi într-o confruntare crâncenă, de peste 3 ore. Cu luciditate, în ciuda multelor momente critice, a știut să joace pe ce nu-i convenea puternicului Gombos, forțându-i greșeala, dar și atacând curajos când a avut ocazia.

Victoria lui Ionel asupra lui Borna Coric, în iulie, la Iași, se arată că n-a fost o întâmplare.

S-o face, oare, primăvară în septembrie cu o floare?

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult