Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

#NimicEștiTu. USR reacționează rapid după incidentul „Nimic” de la Suceava cu un clip care îi îndeamnă pe cetățeni să iasă la vot pe 26 mai

Liviu dragnea - nimic esti tu

Uniunea Salvați România (USR) a reacționat după incidentul „Nimic” de la Suceava, cu un clip în care îi îndeamnă pe oameni să meargă la vot pe 26 mai. „Votezi nimic, primești nimic. Ieși la vot pe 26 mai!”, este mesajul transmis de USR.

Liviu Dragnea a avut un schimb de replici cu un participant la mitingul organizat joi în comuna Dumbrăveni, unde a participat la o conferință pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava. În momentul în care i-a întrebat pe oameni ce a făcut PSD, un cetățean i-a răspuns scurt: „Nimic”, ceaa ce l-a înfuriat pe liderul social-democrat.

„Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în Romănia... ", a fost replica lui Liviu Dragnea.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Sper, pentru draknea , sa se adune cit mai multi "Nimic-i" la vot....abia atunci va realiza ce insemna impotenta politica. Cit depre "marirea - micsorarii" no comment; revedeti/cititi minciunile initiale din maretul program de guvernare = o pastila contrafacuta de Viagra.
  • Like 0
 • Au mărit salariile medicilor, personalului sanitar! Și ce-i cu asta? S-a îmbunătățit cu ceva asistența medicală? A dispărut șpagă la doctori, asistente, infirmiere, brancardieri, portari? Au toți pacienții medicația asigurată? Nu mai fură bucătăresele din mâncarea bolnavilor? Sunt spitalele curate, dezinfectate, călduroase? Răspunsul este nu! Ba e și mai rău. In continuare mor, din nepasare, pacienții, indiferent de vârstă. In continuare se iau spăgi. Chiar mărite. In continuare mal praxisul este "acoperit" de mafia colegiului medicilor. A mărit salariile și pensiile doar celor care, oricum, trăiau mai mult decât bine. In primul rând paraziților de parlamentari, oameni cu o pregătire precară, care au fugit, toată viața, de muncă. Asta este cu ce se poate lauda dragnea și banda, numeroasă, de tâlhari ce-l susține. Asta este și motivul pentru care îl apăra pe întâiul mare borfaș ticălos național.
  • Like 2
  • @ Zugravu Mircea
   Subscriu la ce ati spus. Este incredibil ce se intampla in aceasta tara. Daca aici unde locuiesc acum, ar fi indraznit vre-un candidat la presedentia guvernului sa rosteasca ceva asemanator intr-un miting electoral, in secunda urmatoare disparea de pe scena politica.
   Lipsa de respect fata de semeni spune multe despre un om....cu atat mai mult daca vorbim despre cineva care are pretentia de a lua fraiele unei tari in maini.
   • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult