Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

#NimicEștiTu. USR reacționează rapid după incidentul „Nimic” de la Suceava cu un clip care îi îndeamnă pe cetățeni să iasă la vot pe 26 mai

Liviu dragnea - nimic esti tu

Uniunea Salvați România (USR) a reacționat după incidentul „Nimic” de la Suceava, cu un clip în care îi îndeamnă pe oameni să meargă la vot pe 26 mai. „Votezi nimic, primești nimic. Ieși la vot pe 26 mai!”, este mesajul transmis de USR.

Liviu Dragnea a avut un schimb de replici cu un participant la mitingul organizat joi în comuna Dumbrăveni, unde a participat la o conferință pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava. În momentul în care i-a întrebat pe oameni ce a făcut PSD, un cetățean i-a răspuns scurt: „Nimic”, ceaa ce l-a înfuriat pe liderul social-democrat.

„Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în Romănia... ", a fost replica lui Liviu Dragnea.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Sper, pentru draknea , sa se adune cit mai multi "Nimic-i" la vot....abia atunci va realiza ce insemna impotenta politica. Cit depre "marirea - micsorarii" no comment; revedeti/cititi minciunile initiale din maretul program de guvernare = o pastila contrafacuta de Viagra.
  • Like 0
 • Au mărit salariile medicilor, personalului sanitar! Și ce-i cu asta? S-a îmbunătățit cu ceva asistența medicală? A dispărut șpagă la doctori, asistente, infirmiere, brancardieri, portari? Au toți pacienții medicația asigurată? Nu mai fură bucătăresele din mâncarea bolnavilor? Sunt spitalele curate, dezinfectate, călduroase? Răspunsul este nu! Ba e și mai rău. In continuare mor, din nepasare, pacienții, indiferent de vârstă. In continuare se iau spăgi. Chiar mărite. In continuare mal praxisul este "acoperit" de mafia colegiului medicilor. A mărit salariile și pensiile doar celor care, oricum, trăiau mai mult decât bine. In primul rând paraziților de parlamentari, oameni cu o pregătire precară, care au fugit, toată viața, de muncă. Asta este cu ce se poate lauda dragnea și banda, numeroasă, de tâlhari ce-l susține. Asta este și motivul pentru care îl apăra pe întâiul mare borfaș ticălos național.
  • Like 2
  • @ Zugravu Mircea
   Subscriu la ce ati spus. Este incredibil ce se intampla in aceasta tara. Daca aici unde locuiesc acum, ar fi indraznit vre-un candidat la presedentia guvernului sa rosteasca ceva asemanator intr-un miting electoral, in secunda urmatoare disparea de pe scena politica.
   Lipsa de respect fata de semeni spune multe despre un om....cu atat mai mult daca vorbim despre cineva care are pretentia de a lua fraiele unei tari in maini.
   • Like 0


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult