Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

#NimicEștiTu. USR reacționează rapid după incidentul „Nimic” de la Suceava cu un clip care îi îndeamnă pe cetățeni să iasă la vot pe 26 mai

Liviu dragnea - nimic esti tu

Uniunea Salvați România (USR) a reacționat după incidentul „Nimic” de la Suceava, cu un clip în care îi îndeamnă pe oameni să meargă la vot pe 26 mai. „Votezi nimic, primești nimic. Ieși la vot pe 26 mai!”, este mesajul transmis de USR.

Liviu Dragnea a avut un schimb de replici cu un participant la mitingul organizat joi în comuna Dumbrăveni, unde a participat la o conferință pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava. În momentul în care i-a întrebat pe oameni ce a făcut PSD, un cetățean i-a răspuns scurt: „Nimic”, ceaa ce l-a înfuriat pe liderul social-democrat.

„Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în Romănia... ", a fost replica lui Liviu Dragnea.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Sper, pentru draknea , sa se adune cit mai multi "Nimic-i" la vot....abia atunci va realiza ce insemna impotenta politica. Cit depre "marirea - micsorarii" no comment; revedeti/cititi minciunile initiale din maretul program de guvernare = o pastila contrafacuta de Viagra.
  • Like 0
 • Au mărit salariile medicilor, personalului sanitar! Și ce-i cu asta? S-a îmbunătățit cu ceva asistența medicală? A dispărut șpagă la doctori, asistente, infirmiere, brancardieri, portari? Au toți pacienții medicația asigurată? Nu mai fură bucătăresele din mâncarea bolnavilor? Sunt spitalele curate, dezinfectate, călduroase? Răspunsul este nu! Ba e și mai rău. In continuare mor, din nepasare, pacienții, indiferent de vârstă. In continuare se iau spăgi. Chiar mărite. In continuare mal praxisul este "acoperit" de mafia colegiului medicilor. A mărit salariile și pensiile doar celor care, oricum, trăiau mai mult decât bine. In primul rând paraziților de parlamentari, oameni cu o pregătire precară, care au fugit, toată viața, de muncă. Asta este cu ce se poate lauda dragnea și banda, numeroasă, de tâlhari ce-l susține. Asta este și motivul pentru care îl apăra pe întâiul mare borfaș ticălos național.
  • Like 2
  • @ Zugravu Mircea
   Subscriu la ce ati spus. Este incredibil ce se intampla in aceasta tara. Daca aici unde locuiesc acum, ar fi indraznit vre-un candidat la presedentia guvernului sa rosteasca ceva asemanator intr-un miting electoral, in secunda urmatoare disparea de pe scena politica.
   Lipsa de respect fata de semeni spune multe despre un om....cu atat mai mult daca vorbim despre cineva care are pretentia de a lua fraiele unei tari in maini.
   • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult