Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Număr record de noi infectări cu coronavirus: 4.848 de cazuri diagnosticate în ultimele 24 de ore. 766 de pacienți internați la terapie intensivă

Terapie Intensivă Covid

Foto: Guliver/ Getty Images

Numărul infectărilor cu Covid își continuă creșterea accelerată și atinge un nou record în România. 4.848 de pacienți au fost diagnosticați cu coronavirus în ultimele 24 de ore, în urma a 37.025 de teste procesate.

De ieri până astăzi, 69 de oameni au decedat din cauza infecției cu SARS-CoV2, în timp ce numărul celor internați la terapie intensivă a ajuns la 766.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor este următorul:

Până astăzi, 21 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 191.102 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 137.835 de pacienți au fost declarați vindecați.

De la începutul pandemiei, 6.065 de persoane diagnosticate cu Covid au decedat.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult