Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Număr record de noi infectări cu coronavirus: 4.848 de cazuri diagnosticate în ultimele 24 de ore. 766 de pacienți internați la terapie intensivă

Terapie Intensivă Covid

Foto: Guliver/ Getty Images

Numărul infectărilor cu Covid își continuă creșterea accelerată și atinge un nou record în România. 4.848 de pacienți au fost diagnosticați cu coronavirus în ultimele 24 de ore, în urma a 37.025 de teste procesate.

De ieri până astăzi, 69 de oameni au decedat din cauza infecției cu SARS-CoV2, în timp ce numărul celor internați la terapie intensivă a ajuns la 766.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor este următorul:

Până astăzi, 21 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 191.102 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 137.835 de pacienți au fost declarați vindecați.

De la începutul pandemiei, 6.065 de persoane diagnosticate cu Covid au decedat.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult